Khamis, 9 Februari 2012

Pengumuman pemenang

Sorry PU umum pemenang lambat sangat sangat....

So, sebelum PU umum nana pemenang PU nak buat announcement kat korang. Baik dan buruk...Yang buruknya ialah sponsor edit blog iaitu rumahqaireena.blogspot.com tak dapat dikesan...PU dah puas jejak tapi tak jugak jumpa.Maybe owner blog tukar link blog ataupun privatekan blog beliau buat sementara waktu.PU pun tak tahu nak cakap macam mana tapi PU anggap nih semua perkara biasa yang berlaku. Nak marah pun tak guna kan........Jadi, mula mula ada 13 hadiah tapi disebabkan berlakunya masalah nih hadiah jadi 12.....Berita baiknya disebabkan ada 15 peserta dan 12 peserta menang, PU rasa unfair kalau lagi 3 peserta tak dapat hadiah. Makanya dengan baik hatinya PU sponsor sendiri.PU tambah topup RM5 utk seorang pemenang, sabun susu kambing untuk seorang pemenang dan syampu untuk seorang pemenang lagi....

Okeh, jom kita tengok nama pemenang pemenang....

1 x Pic Vector (Azhafizah) - mrsbullat
1 x keychain & pen (Nida) - intanberliangacontest
1 baju kurung (size 36) (Magnifique Bonbons) - misslivelovelaugh
2 diari muslimah - akubencihacker & jaajahatga
4 top up RM5 - greenpanda88, elialaily, eventbloggers & ehemz
1 tudung plain - alongnidar
1 Windscape perfumes (Avon) - hairulizacontestga
1 pyjamas ( GKK) - joelwithcontestandgiveaways
1 helai shawl & inner (Butik fiQ'Ra) - sukahati-fieda
1 sabun susu kambing - loveblogcontest
1 syampu Advance Techniques Daily Shine -natiezie82

Kepada pemenang hantar details ke zahirah.zahrin@gmail.com.....Yang menang topup bagi nama & no.fon yer....Untuk IntanBerliaN hantar details ke email nih fuf323@gmail.com (Subjek : Pemenang Mega Giveaway : Trio's Birthday)...

Untuk pemenang pyjamas dan pic vector tunggu yer....PU belum dapat maklum balas daripada sponsor...PU tak sure sama ada kena hantar details kat PU atau hantar kat sponsor terus...Apa apa pun esok PU beritahu dua pemenang nih...

Anyway, GUD LUCK all of u....

Nota kaki* hadiah akan dipos berperingkat sehingga selesai...So, kalau ada yang terima lambat harap faham sebab masa yang tak menentu dan tugasan yang perlu disiapkan datang last minit...Kalau cepat,cepat la PU pos,kalau lambat lambat la yer...Sorry....

16 ulasan:

  1. haiya.. sponsor menghilangkan diri. takut pulak :) nasib baik PINK UMMI baiK hati ganti hadiah :)

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..

    Thanx PU .. da anta detail =)

    BalasPadam
  3. wah..bestlah pink ummi..inilah yang kita cari..hehhee

    BalasPadam
  4. thanx bullat dpt pin vector ya??nak terus hantar gambar kat kikikoko ke??

    BalasPadam
  5. thanx tok shida gak gtaw sal kemenangan ni:)

    BalasPadam
  6. elialaily dh anta email.. thaz ssgat to pink ummi..

    BalasPadam
  7. wah...sy mnang??
    Thanks Mimi~!!! ^_^

    btw, Qaireena dh tukr blog aa dear..
    nie link br die... http://pemilikrahsiahati.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. Wah... baiknya hati PU.. semuanya dapat hadiah..hehe. Tak sesia join juga walaupun jadi salah seorang penaja..hehehehehe.

    Kak Nida (alongnidar) dan sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com)..

    Buat Ina (Intan Berlian) akak dan reply email... tahniah dari akak... tunggukan hadiahnya ye... :)

    BalasPadam
  9. Slm..hehe tertinggal ketapi lk..thnx PU sbb kasi adiah shampoo...sat agi atie kasi details ye ;)

    BalasPadam
  10. terima kasih PU...alhamdulillah, tak sia2 kami semua join...

    BalasPadam
  11. Cik rose pernah kena...sponsor lari tak dapat hadiah...sedih tau hihihi

    thanks...

    BalasPadam
  12. wahhhh dapat pyjamas. nanti pm kat saya kalau ada perkembangan dngn pyjamas tu ek. kat sini : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000348348558 :)

    BalasPadam
  13. alhamdulillah dapat topup,, huhu,, tengah sesak topup ni,, kih3

    http://mujadafewa.blogspot.com

    BalasPadam
  14. saya rasa saya salah teka..
    tp , nape ada nama plakkk? ==

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.