Minta PERHATIAN peserta peserta Mega Giveaway : Trio's Birthday!!!!

Salam peeps!!!

PU mintak sorry sangat sangat...Semalam janji nak umum pemenang jam 5.00 petang kan....Kesian korang tertunggu tunggu keputusan pemenang...Actually entry yang PU dah taip tuh (tinggal nak publish aje) PU terdelete.....

So, Pu pun tak tahu macam mana cara nak dapatkan semula entry yang dah terdelete tuh...Nak tak nak PU terpaksa retype entry pemenang GA tuh...So, harap korang sabar ye....Pagi nih PU xdapat nak umumkan pemenang cuz PU ada morning meeting kat ofis. Then, pukul 11.00 pagi pulak PU ada meeting pasal AP 58 (a) 2011. Sebagai orang yang terlibat secara langsung dengan buat baucer, PU diWAAJIBkan pergi meeting tuh...

So, PU harap sangat sangat korang faham situasi PU yang busy akhir akhir nih....Hadiah IntaNBerliaN, Fieda dengan seorang pemenang lagi PU dah lupa nama dia pun PU tak pos lagi. Dok terperap dalam almari. Tak tahu bila dapat pergi pejabat pos. InsyaALLAH, mudah mudahan esok PU dapat settle semua...

4 comments:

  1. takpe.. dulukan yg mana penting

    p/s: nanti minta pemenang Kak Nida emelkan details pada email ni ye:
    fuf323@gmail.com

    BalasPadam
  2. ah ah...kat jalan labu..kalu kuar highway dr KL tu.1st simpang kat sebelah kiri..ada signboard pun..senang je....

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.