Hadiah Palmolive yang diterima...

Sebelum nih PU ada bagitahu incik hubby jadi mangsa kena amik hadiah hadiah yang PU menang. Yelah dah dia kerja kat Sg Besi tuh apa lagi alang alang dah kan....So, minggu lepas PU dah pun terima dua hadiah satu hadiah dari Pet Pet dapat 2 pack pampers tapi PU lupa nak snap picnya...PU sempat snap pic Palmolive jer....


Banyak kan hadiah dari Lisa nih...Sangat sangat best tapi malangnya PU tak guna pun produk nih....Kitorang biasa guna Lux je...So, incik hubby suruh jual jer produk Palmolive nih.....Ada sesiapa yang nak tak???

Kalau ada pm PU je la yer....zahirah.zahrin@gmail.com

Nota kaki * Senarai pemenang PU akan umum jam 5.00 petang ni ya....:)

5 comments:

  1. ala pupel lom g ambil lagi, ni kene ambil waktu pejabat ke?

    BalasPadam
  2. A'ah Pupel kena amik waktu ofis hour...PU pun mtk tlg hubby amikkan..kalo nak tunggu PU amik tak tau ble boleh gi amik...

    BalasPadam
  3. tak leh la tgk entry hadiah banyak-banyak ni....

    jeles~~~

    BalasPadam
  4. mandi buih la...kitaorang pun guna lux..

    BalasPadam
  5. slalu jadi silent reader jer..

    huhuhu...jeles tgk PU slalu menang hadiah tau...
    follow PU dari pupel!!

    hadiah tuh pekata PU wat GA..hahahah

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.