Dapat goodies bag daripada Mummy Ayu | Ian's Birthday

Sambungan entry semalam. PU dah janji nak share dengan korang apa yang PU dapat sempena birthday Ian...Balik jer dari rumah Mummy Ayu, PU terus snap gambar goodies bag yang PU dapat. Macam biasa la Aina kena jadi model tak bertauliah tapi macam biasa la kan....Suka sangat buat muka sememeh dia...

Mummy Ayu bagi dua goodies bag yang dijahit oleh mak dia...Very nice tau beg nih.....So, satu beg untuk Aina dan satu beg untuk Auni....


Tengok muka Aina nih....Tergelak PU tengok muka dia macam nih.....Macam orang mengantuk disorong bantal jer...


Haa....Nih barang barang yang ada dalam goodeis bag....Crayon, Puzzle, Colouring Book dan Cooking Set..
Yang nih untuk Aina.....


Yang nih pulak untuk Auni....Sama adil sama rata....Itu pun bergaduh berebutkan cooking set tuh...


Yang nih pulak cookies yang sangat sangat PU suka...sedap...dan yang paling best sekali cookies nih nice sangat...Sangat kreatif tau hiasan cookies nih...


Seronok jer PU tengok celebration Ian's Birthday....PU mula mula malu jugak tapi disebabkan dah berjanji nak datang PU kuatkan semangat buang rasa malu tuh.....Demi anak anak...hehehe

3 comments:

  1. bestnyer dapat goodies beg tu..mcm2 ada kt dlm tu..cookies tu nice la..

    BalasPadam
  2. glad u like it...tq sekali lagi sbb sudi dtg...leh kenal2 kan..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.