Busy Bee......Handle lawatan pada 25 Feb 2012 nih

Dari pagi sampai sekarang nih PU sempat BW je tak sempat pun nak join contest kat blog ke apa sebabnya busy buat claim pegawai dan anggota. ikutkan  tarikh tutupnya 10hb nih tapi PU tak nak tangguh tangguhkan kerja buat awal awal....Dah siap buat claim PU kena buat kertas kerja dan segala surat menyurat untuk lawatan yang akan datang. Tempat kerja PU akan buat satu lawatan ke muzium yang akan diadakan pada 25 Februari nih...PU diberi amanah handle lawatan nih. Berat juga tanggungjawab nih sebab kita as a leader kena plan betul betul dan kalau boleh PU memang tak nak sebarang kesilapan berlaku. Setakat nih, segala apa yang dirancang berjalan dengan lancar. Kerja nih akan complete insyaALLAH by next week. Minggu nih memang tak boleh nak settlekan sebab ramai yang berada dalam mood bercuti...So, tak mahu ganggu la kan....

Korang rasakan kat mana kitorang akan pergi???Klu kat atas PU dah bagi. Kitorang akan pergi muzium tapi muzium apa???Muzium yang kitorang akan pergi nih memang lain dari lain. Banyak ilmu yang boleh kitorang dapat kalau pergi muzium nih....

2 comments:

  1. alamak..muzium ape erk...muzium negara kot...tp lain dari yg lain yer...ape yer..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.