UPDATE : Penambahan syarat2 penyertaan dan sponsor hadiah untuk Mega Giveaway : Trios' Birthday

Salam peeps!!!

Kepada yang dah join Mega Giveway : Trios' Birthday PU mintak kerjasama korang tengok semula syarat-syarat yang PU tetapkan dan like page & follow blog sponsor sponsor hadiah...

Hari nih PU dapat lagi sponsor dari Butik fiQ'Ra....So, secara otomatiknya ada penambahan syarat kat situ. PU pun dah kasi hint kat peserta peserta kat sebelah soalan yang PU utarakan. Hopefully korang tak susah nak cari okeh....

Kepada yang dah join jangan lupa klik SINI untuk tengok penambahan syarat2 dan sponsor. Yang belum join lagi, cepat cepat la join...Tinggal 20 hari aje lagi sebelum GA nih ditutup.

Nota kaki * Sedang gigih mencari sponsor untuk Mega Giveaway nih.

3 comments:

  1. Ok.. dah buat update terkini.. Kak Nida letakkan senarai sponsor di bahagian "blogshop" dan PU punya link di "bloglist"..:)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.