Tresor Midnight Rose Contest

Korang korang yang mana giler contest cepat cepat join contest yang dianjurkan Lancome Malaysia. Hadiahnya of course la Tresor Midnight Rose.

PU dah join....Korang tunggu apa lagi? Kepada yang nak join kena baca dulu terms and conditions. Tak susah mana pun. Contest nih dibuka 09 Januari sehingga 28 Januari 2012. Soalan yang diberikan berdasarkan 3 video yang diberikan.  

Video 1 : berakhir pada 15 Januari
Video 2 : berakhir pada 22 Januari
Video 3 : berakhir pada 29 Januari

Seramai 5 orang pemenang dipilih secara rawak yang memberikan jawapan tepat berdasarkan pada setiap video yang ditayangkan..Cara nak cari jawapan morang kena fokus dengan teliti sebab video yang ditayangkan laju jugak la.....Kena betul betul fokus ala ala aksi tenung macam nak makan orang tuh...


Korang nak join kan? Klik link nih http://on.fb.me/yXCAeZ untuk baca T&C dan Tresor Midnight Rose.
Good luck semua :)

2 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.