Selasa, 31 Januari 2012

Syukur menang promosi LISA/Palmolive

Syukur ada rezeki menang promo kat majalah LISA. PU memang tak perasan pun ada mesej kat tab nih. Balik rumah je buat apa yang patut....Lepas dah duduk rehat tuh PU check tab la kot kot ada mesej masuk. Selalunya PU check mesej daripada incik hubby jer....

Memang ada mesej masuk tapi bukan daripada incik hubby tau tapi daripada majalah LISA yang PU menang promosi LISA/Palmolive. Syukur sangat sangat. Patutlah dari pagi semalam tapak tangan PU gatal gatal. ingatkan nak terima duit rupa rupanya nak terima hadiah. Setakat nih ada 3 hadiah PU kena collect...Maknanya incik hubby la jadi mangsa kena amik semua hadiah hadiah tuh.


Nih la produk Palmolive yang akan PU terima nanti yang bernilai RM100...PU memang tak guna produk nih...Kitorang guna LUX mungkin PU akan let go kat sesiapa yang nak....


Kemenangan bulan Jan : 8
Kemenangan 2012 : 8

3 ulasan:

  1. hehe...wow! bestnye ;p betul ke xnk? bolehlah kasi palmolive tu ek ;p

    BalasPadam
  2. PU, pupel dapat juga tapi pupel tak dapat sms ni penuh la. agak2 kat sms tu ada bgtau tak nak hubungi sapa? tolong pupel ye PU

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.