Selasa, 10 Januari 2012

Sampel percuma dari LIbresse Malaysia

Salam peeps!!!

Petang semalam macam biasa busy kan. Takde mood pulak nak update entry..Cuma update entry pasal kemenangan Pu kat fb dan majalah jer...idea tuh banyak datang mencurah curah nak cerita itu cerita ini tapi ntah kenapa malas benar nak menaip. Semalam update entry kemenangan pun macam nak tak nak jer..Hehehe....

Petang semalam PU dah terima sampel percuma dari Libresse. PU memang ada isi form request sampel Libresse. PU tergerak hati nak try sebab saudara mara PU majoriti guna Libresse. Diorang cakap memang bagus Libresse nih pakai pun tak bocor. Buat la kerja lasak macam mana pun, tidur la gaya kuak lentang pun memang takkan bocor. Actually, before this PU guna Kotex dan Bio Sanitary (Pad Herba). Bila orang cakap Libresse nih bagus nak jugak try kan.

Mula mula PU ingatkan sampel yang akan PU dapat tuh sekeping jer sekali dapat banyak gila. Macam macam jenis pad Libresse yang PU dapat. memang berbaloi baloi. Barang free katakan..hehehe...


Ha ni rupa bungkusan yang PU terima petang semalam. PU pun tak sangka dapat sampel tuh secepat nih. Thanks Libresse...


Nih pulak sampel sampel yang PU dapat. Semua jenis ada. Siap ada surat lagi dari pihak Libresse...Ermmm apakah hatiku akan beralih arah???Jawapannya tanya sama hati...hehehe...

Korang nak sampel percuma dari Libresse??Klik SINI

2 ulasan:

  1. wah, mcm seronok je dapat sample free :)

    BalasPadam
  2. best kan dpt sekali byk tu...nak try gak la isi form tu...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.