Selasa, 10 Januari 2012

Pemenang Vote pic PU untuk Best Mum's Badge Dumex Mama Club | Shell Citibank Giveaway

Seperti yang dijanjikan PU akan umumkan nama pemenang hari nih. Dan macam yang PU bagitahu sebelum nih ada perubahan dalam keputusan nih. Memandangkan hanya 10 orang saja yang join so, PU kena ubah keputusan untuk hadiah. Kalau ramai yang join hadiah untuk pemenang seperti minyak wangi, top up dan buku resipi akan dikekalkan...So, disebabkan hanya 10 orang saja yang join PU hanya pilih 3 saja pemenang untuk shawl bunga...Hadiah hadiah yang lain PU akan gunakan untuk GA yang lain mungkin PU akan topup hadiah hadiah nih kat Mega Giveaway yang sedang dijalankan... Harap korang berpuashati...

Sekarang tiba la masa untuk mengumumkan pemenang pemenang. Kepada yang takde rezeki boleh cuba lain kali.....

Tiga orang pemenang shawl bunga ialah :-





1. Syima
2. IntaNBerliaN
3. Fieda

Tahniah kepada pemenang pemenang. Sila email details nama, alamat, no.telefon ke zahirah.zahrin@gmail.com. InsyaALLAH by next week hadiah korang akan dipos sebab PU bercuti so, ada masa nak uruskan pengeposan hadiah hadiah....

Kepada yang tak berjaya, jangan bersedih. Apa akaa korang join giveaway yang PU anjurkan sekarang nih. Nak join klik SINI

4 ulasan:

  1. alaa. tak menang. huhu. takpe lha. bkn rezeki kot.

    BalasPadam
  2. alhamdulillah menang...fieda hantor detail ye...
    fieda.rafli@yahoo.com

    BalasPadam
  3. alhamdulillah.. dh anto detail..

    zarina_naniey@yahoo.com.my

    TQVM

    BalasPadam
  4. tak perasan syima menang. alhamdulillah.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.