Menang SHARE gambar kat fb Happy Qlasik

Semalam tengah bosan bosan PU join ga kat fb nih. Just share pic yang penganjur suruh....PU pun buat la ikut syarat syarat yang ditetapkan....Pemenang akan diumumkan hari nih tapi PU terlupa sebab banyak sangat kerja kena settle kan. One of my officemate still in c0ti coti Malaysia so, kerja dia PU kena buat la kan. Hari nih memang online fb dan blog tapi tak berkesempatan langsung nak tengok latest news....

Lepas dah settle semua kerja, jam 4.30 petang baru berkesempatan nak update dan check fb & blog. Ngah sibuk sibuk FBW (facebook walking) PU terbaca status fb Happy Qlasik umumkan pemenang. Alhamdullillah PU terpilih sebagai salah seorang pemenang Happy Qlasik. PU pun tak pasti hadiah yang bakal PU terima nanti. Kira nih sebagai hadiah birthday PU...suke suke suke...


Kemenangan bulan Januari : 2
Kemenangan 2012 : 2

3 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.