Isnin, 9 Januari 2012

Menang Cosmo Nov 2011 Issue dan SHARE fb SimplyStyle Collections

Alhamdullillah...Ari Jumaat lepas, Cute Mum ada tanya PU ada menang kat Cosmo ke? PU terkejut jugak bila Cute Mum tanya tuh sebab PU memang tak beli Cosmo bulan Januari lagi.Pastu Cute Mum confirmkan semula sama ada nama penuh PU Mimi Azirah. PU jawab a'ah...So, dengan hati yang melonjak lonjak tak sabar petang tuh, balik kerja PU beli  Cosmo terus check nama pemenang pemenang. Alhamdullillah PU menang produk L'Oreal Professional. Ini kali kedua PU menang kat Cosmo. Tapi sorry la terlupa nak snap pic...

Then, Sabtu lepas kawan Pu msg bagitahu PU menang lucky draw kat fb SimplyStyle Collections. Hujung minggu memang PU tak online. Payah nak online sekarang sebab Aina dan Auni dah semakin terror dengan gadjet gadjet canggih nih. Bila PU main game kat tab, diorang pun sibuk nak main. Bila PU bukak laptop, Auni tak main tab terus kacau PU main laptop. Makanya, PU malas nak online....Tunggu la kalau ada mood nak online balik, PU onlina la...

Alhamdullillah, PU menang lucky draw page SimplyStyle Collections. Nih kali ketiga PU menang kat fb...Syukur sangat.


Kemenangan bulan Januari : 3 & 4
Kemenangan 2012 : 4

4 ulasan:

  1. tahniah..Pu dah selalu kan skrg ni menang ga fb..

    BalasPadam
  2. @fieda
    tahnks Fieda...Syukur rezeki...nih pun tak mengharap sgt sebab ramai yg join...ada rezeki ada la...xde, cube lg...

    BalasPadam
  3. tahniah PU...wah, rezeki awal tahun dtg bergolek2...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.