Mega Giveaway : Trios' Birthday

Entry nih dilekat dengan gam gajah...Untuk entry baru sila skroll kat bawah yer...

Salam peeps!!

Kali nih PU anjurkan GA sulung untuk 2012. Actually PU nak start GA nih next week tapi atas beberapa sebab yang tak dapat dielakkan PU terpaksa bukak GA nih lebih awal. PU anjurkan GA nih sempena birthday PU, incik hubby dan Aina yang akan menjengah kitorang tak lama lagi...

Jom baca syarat-syarat GA nih:-

  1. Copy paste header blog PU kat atas dan linkkan sekali.
  2. Like page fb PU 
  3. Follow blog personal dan contest PU.
  4. Buat entry bertajuk "Mega Giveaway : Trio's Birthday"
  5. Jawab tiga soalan nih....
          5.1 Berikan tarikh lahir PU, incik hubby dan Aina. (entry Apr - Jun 2011)
          5.2 Nyatakan negeri kelahiran PU, incik hubby dan Aina (negeri kelahiran kitorang jiran sebelah menyebelah aje)  
          5.3 Kek pilihan PU untuk celebrate birthday kitorang bertiga...Korang diberi dua peluang utk   meneka (Secret Recipe)  
               
     6.  Berikut adalah senarai hadiah daripada sponsor..Korang WAJIB Follow blog dan Like page  sponsor sponsor hadiah. Korang juga DIWAJIBKAN letak senarai sponsor sponsor di bloglist korang. (Syarat-syarat yang tidak lengkap akan TERBATAL)
          
       
       
          1 pic vector x 1 pemenang by AZHAFIZAH
          Edit blog x 1 pemenang by MISS RAHSIA HATI
          Keychain & Pen dari New Zealand x 1 pemenang by NIDA
         

          Sehelai baju kurung (size 36) x 1 pemenang by MAGNIFIQUE BONBONS (fb) 
          & MAGNIFIQUE BONBONS (blog)

           Hadiah daripada PU sendiri :  Diari Muslimah 2012 x 2 pemenang
                                                           Top Up RM 5 x 3 pemenang (maxis,celcom)
                                                           Sehelai tudung plain x 1 pemenang
                                                           Eau De Toilette Windscape for her x 1 pemenang

                                                     
          Penambahan hadiah daripada sponsor

          Pyjamas (Pink) x 1 pemenang by GEROBOK KECIL KU
          Sehelai Shawl dan Inner by BUTIK fiQ'Ra (fb) & BUTIK fiQ'Ra (blog)


    7.   Tag 3 orang kawan korang dan makesure dorang tahu. Untuk referral tertinggi ada hadiah misteri untuk   korang. Apa hadiahnya surprise!!! 
    8.   Dah lengkap semua syarat syarat korang tinggalkan link kat komen box entry nih okeh.

          Tempoh GA : 03 Januari 2012 hingga 31 Januari 2012


UPDATE!!!!


04/01/2012 - Ada yang masih tercari cari bezday incik hubby, negeri kelahiran PU n incik hubby kan???Rasanya kalo ada yg rajin godek godek blog PU nih akan jumpa entry PU n incik hubby orang mana. Kalo tak jumpa gak PU bagi hint kat korang jela yer...

Nota kaki*  Hadiah akan diupdate dari semasa ke semasa yer bergantung kepada sponsor....Kepada sesiapa yang nak sponsor pm PU kat email nih zahirah.zahrin@gmail.com

26 comments:

  1. hYE , Fyqa dtg usya blog oinky pinky nih , comel lah :)

    BalasPadam
  2. join.. tapi x abis jawab lagi..akan diupdate kemudian.. waa pu xde hint ke?

    http://jaajahatga.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-trios-birthday.html

    BalasPadam
  3. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-trios-birthday.html

    BalasPadam
  4. dah puas godek kat sini tak jumpa pulak birthday incik hubby pu tau hihihi memang ada tulis tak?..

    BalasPadam
  5. nanti saya join yer... sbb nak kene teka kek tu dulu... birthday dah tahu... hari tu dah mennag kuiz pu..hihii

    bg la hint kek tu pu... betoi2 xtau ni.... kek byk sgt jenis nye...hihii

    BalasPadam
  6. @Cik Rose Cute
    Cik Rose memang ada...PU de tambah hint kat sebelah soalan tuh...cube check smula...

    BalasPadam
  7. @IntaNBerliaN
    IB nak hint psl kek gak ke??okeh2 nti Pu bg hint tuh

    BalasPadam
  8. assalmualaikum,..
    salam kenal...^_^
    mau ikutan dnk... tp saya ga paham syarat-syratnya.. hehe

    BalasPadam
  9. assalmualaikum,..
    salam kenal...^_^
    mau ikutan dnk... tp saya ga paham syarat-syratnya.. hehe

    BalasPadam
  10. saya join :)

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-trios-birthday.html

    thankss!

    BalasPadam
  11. ok pu... nanti sy join yer.. nak kene pikir jap kek apa ada kt SR tu..hihii

    p/s : Kalau PU nak mintak tlg saya promote GA PU ni dkt blog saya... bagitahu saya yer... nanti saya blh tlg promote :-)

    BalasPadam
  12. As-salam PU..

    Kak Nida turut serta... moga-moga ada rezeki.. ameeeennnnn

    http://alongnidar.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-trios-birthday.html

    id follower: Nida
    id FB: Along Nida

    tq:)

    BalasPadam
  13. http://akubencihacker.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-trios-birthday.html


    Fb ID = https://www.facebook.com/Anisah1999

    BalasPadam
  14. halu si cantik... Pink mommy mau join contest pink ummi:

    http://ehemsz.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-trios-birthday.html

    BalasPadam
  15. Ibu Alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-trios-birthday.html

    TQVM

    BalasPadam
  16. http://eventsbybloggers.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-trios-birthday.html

    BalasPadam
  17. joined.. ^_^

    Follower ID: Nisa Greennnpanda
    FB ID: Nisa Azman
    Link: http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-trios-birthday.html

    BalasPadam
  18. Join ..

    http://misslivelovelaugh.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-trios-birthday.html

    FB ID- Cik Erynn
    FB followee- CikErynnBloom

    BalasPadam
  19. join

    http://loveblogcontest.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-trios-birthday.html

    id follower: shidasyakirin
    id FB : norshida hazis


    p/s: saya tak dapat follow 2 blog nie la..
    Sorry, the blog at rumahqaireena.blogspot.com has been removed.
    Sorry, the blog at zahirahzahrin.blogspot.com has been removed.

    BalasPadam
  20. salam,,,join ya..

    follower:mrs.bullat
    fb:tamu mutiara

    http://mrsbullat.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-trios-birthday.html

    BalasPadam
  21. Join ..

    http://misslivelovelaugh.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-trios-birthday.html

    FB ID- Cik Erynn
    ID follower- CikErynnBloom

    Tak boley nk follow blog sponser niey ..
    *MISS RAHSIA HATI*

    BalasPadam
  22. Salam...atie join :)

    http://atiezie82.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-trios-birthday.html

    ID Follower: gadis pekan (http://atiezie82.blogspot.com)
    ID fb: Hasni Muniati

    BalasPadam
  23. elly join arap sempat lg..

    http://elialaily.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-trios-birthday.html

    id fb: Azizi CoOL
    id follow: elia_laily
    email : elia_laily@yahoo.com

    BalasPadam
  24. elly pun xdapt nk follow blog "MISS RAHSIA HATI"

    BalasPadam
  25. PU..boleh terima lagi tak..??sebab dah buat lama tapi tak dapat nak pos ke sini coz tak jumpe link blog ni..rupanya PU dah tukar link blog yer..nasib baik arini jumpe...

    http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/02/mega-giveaway-trios-birthday.html

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..