Happy Birthday to ME!!!

Alhamdullillah...
Hari ini PU masih diberi peluang bernafas di bumi ALLAH ini. PU masih diberi kesempatan bersama sama incik hubby dan anak anak untuk terus menghirup udara segar mengecapi nikmat hidup ini.

Syukur, bertambah setahun lagi umur PU dan itu menunjukkan bertambah lagi la tanggungjawab PU sebagai isteri dan Ummi kepada incik hubby dan anak anak. Semakin hari semakin bertambah cabaran hidup ini. Terserah kepada diri kita sendiri nak hadapinya bagaimana. Redha atau sebaliknya.

Syukur kepada ALLAH di atas nikmat yang diberikan kepada PU. Walaupun adakalanya PU mempersoalkan kenapa PU diuji dan di duga but PU cepat tersedar. Ya ALLAH!!Betapa alpanya PU. PU diuji kerana ALLAH menyayangi PU. Dia ingin PU dekat denganNYA.

Semoga ALLAH memberkati hidup PU sekeluarga. Murahkan rezeki dan panjangkan umur kami sekeluarga. AMINNNN...

Untuk target tahun nih, PU ngah simpan duit nak beli something yang berguna untuk PU. Boleh digunakan anytime....Bila barang PU nak nih dah ada boleh la PU tunjuk skill kat incik hubby & anak anak..hehehe...Hopefully apa yang PU nak kan nih akan tercapai tahun nih gak...

Birthday PU kali nih, PU tak mengharapkan hadiah yang mahal atau berjenama. Cukup sekadar ucapan yang lahir dari hati yang ikhlas. PU sendiri tak mengharap incik hubby bagi hadiah cukup sekadar dia mengingati birthday PU. Bagi PU takde hadiah yang paling mahal dan berharga melainkan kasih sayang incik hubby dan anak anak. Diorang la harta PU dunia akhirat...

Tapi kalau orang bagi hadiah PU amik jer..hehehe...Siapa tak nak hadiah kan...Semua orang nak...
Wish PU all the best for this year ye kawan kawan...

amik dari Google...

"HAPPY BIRTHDAY TO ME, HAPPY BIRTHDAY TO ME, HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY, HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!!"

7 comments:

  1. happy besday PU..semoga dimurahkan rezeki PU sekeluarga..

    BalasPadam
  2. Happy Belated Besday..
    Moga panjang umo dan dimurahkan rezeki ;)

    BalasPadam
  3. Oh ya, singgah sambil klik HeartBeat :)

    BalasPadam
  4. happy belated bzday pu... smg makin murah dlm rezeki cgl :-)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.