Dapat Shawl Chiffon 3 Layer from Butikpinkku

Sekarang nih kat fb popular dengan contest SHARE & WIN....Cara nak join memang senang. Mula mula memang kena LIKE dulu page penganjur kalau belum LIKE la kan...PAstu share aje apa yang penganjur nak...Senang jer kan....

PU baru je menceburkan diri dalam contest share & win nih since hujung hujung tahun lepas. So, setakat nih PU dah menang 5 kali hasil join contest kat fb. Semalam PU terlupa nak update pasal kemenangan share & win by butikpinkku. PU dapat tahu result ahad lepas...Masa tuh tengah bosan PU online fb jap guna tab...Pastu tengok Fadzillah Kamaruddin tag PU wish tahniah. Sekali PU check, PU menang share & win butikpinkku....PU akan terima Shawl Chiffon 3 Layer....Cantik cantik shawl nih...PU pun rambang mata nak pilih yang mana satu...Kali nih PU tak pilih warna pink sebab dalam almari banyak sangat shawl kaler pink....Nanti jemu pulak asyik bergaya dengan warna yang sama jer kan...So, PU pilih kaler Rosewood....


Alhamdullillah tak sangka pulak PU menang. Syukur sangat sangat. Selalunya kalau butikpinkku buat contest memang payah sikit nak menang sebab sambutan memang menggalakkan. Tapi bila dah terpilih PU bersyukur sangat sangat. Bertambah lagi koleksi shawl PU....

Kemenangan bulan Januari : 7
Kemenangan 2012 : 7


0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.