Selasa, 3 Januari 2012

Azam 2012

Orang lain sibuk post kat blog azam tahun 2012 kan...PU pun tak nak ketinggalan...Setiap tahun opkos la ada azam baru. Sama ada tercapai atau tak saja....Jom baca apa azam baru PU untuk tahun 2012 nih...

  • Nak sambung degree (azam tahun lepas nih....hehehe..terpaksa tunda sebab pregnant & Aina kecik lagi)
  • Muhasabah diri..Belajar menjadi yang lebih positif....Contohnya nak buang tabiat suke pot pet pot pet...boleh ker??hahaha sebagai contoh...
  • Nak jadi isteri dan ummi yang mithali
  • Meluangkan masa yang lebih kepada anak anak...
  • Nak berjimba jimba satu Malaysia at least 2 kali setahun...InsyaALLAH
  • Nak menang sekurang-kurang dua hadiah yang besar nilainya...Menang Ipad atau cash yg banyak...Jeles tau tengok MamaZharfan...Kira MamaZharfan nih jadi sumber inspirasi.
  • Last but not least Pu nak jadi wanita yang berjaya dunia dan akhirat....
Sekian....Peace!!!

3 ulasan:

  1. wah..mimi nk smbung degree eh? bgus la.. moge t'cpai ye.. ^_^

    BalasPadam
  2. all the best akak! Pastikan tahun ni sambung degree. yeayyyy!

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.