Akhirnya penantian berakhir walaupun agak terkilan sikit

Salam peeps!!!


Semalam PU terima lagi hadiah hasil kemenangan ga. Actually GA nih PU join since last year tp bru skang terima hadiahnya sebab ada beberapa sebab munasabab yang berlaku. PU cuba memahami keadaan penganjur la kan. Takkan nak marah pulak. InsyaALLAH, ada rezeki tak ke mana kan.


Cuma PU terkilan sikit bila terima hadiah nih. Hadiah yang sepatutnya PU terima ialah sehelai shawl dan kerongsang tp apa yg PU terima hanya 3 kerongsang yang comel jugak. Walaupun terkilan PU tetap terima jugak hadiah nih. PU cuba fikir positif, mungkin shawl yg sepatutnya PU terima tuh digantikan dengan kerongsang. TRY to be positive. Dah itu rezeki PU kan. Terima dengan redha jela.


Mungkin ada yg tertanya tanya siapa penganjur GA tuh kan tapi PU rasa bettet PU rahsiakan siapa orangnya. Yang bertambah terkilan, PU diminta bayar duit pos sebanyak RM5. Tapi semalam PU terima hadiah nih hanya dr pos biasa dengan harga setem yang????? Sebenarnya PU tertanya tanya jugak what for penganjur tuh suruh kita bank in duit pos kalau kita terima hadiah hanya dr pos biasa.


Apa apa pun,PU hanya mampu zip rapat rapat mulut nih. Tak nak panjangkan cerita. PU akan maklumkan secara baik kpd penganjur hadiah yang sekian lama PU tunggu dah selamat sampai walaupun hadiah yang PU terima tuh INDAH KHABAR DARI RUPA.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

  1. hishh...kenapa laaaa ada manusia yg macamtu dalam dunia ni..klu tak ikhlas nak buat GA ke CONTEST ke hape ke,baik tak payah buat!sakit hati je dengar..sabar ye pink ummi..sy paham perasaan tu~

    BalasPadam
  2. aik.. byr duit pos tp hantar pakai setem... huhuu

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.