Vote pic PU untuk Best Mum's Badge Dumex Mama Club | Shell Citibank Giveaway

Salam peeps!!!!

PU nih serba salah pulak....Sebelum nih PU ada beritahu tak nak buat GA sehingga bulan Januari 2012 kan???Nampaknya PU kena juga buat. Tapi nih mini GA bukan GA ke contest ke yang besar besar erk...Just simple jer mini GA nih....

Syarat-syaratnya:

1. Follow blog INI
3. Klik Gallery dan kemudian klik bagde On-the-GO mum
4. Cari Mimi Azirah dan vote...
5. Selesai

Tak perlu buat entry just tinggalkan inform id blog & id fb korang kat comment entry nih okeh!!!!
Korang nak vote guna fb lain pun boleh...Vote la sebanyak yang korang nak...

Hadiah hadiahnya :

Shawl Floral seperti gambar diatas x 3

Eau De Toilette Windscape x 1

Top Up RM 10 (Maxis, Celcom, Digi) x 2
Top Up RM 5 (Maxis, Celcom, Digi) x 6

Hadiah tambahan :
Buku 1 Hari 1 Resipi x 3

Semuanya ada 15 orang pemenang. Hadiah tambahan akan di update dari semasa ke semasa.....

Tarikh Tutup : 31 Disember 2011 03 Januari 2012

Nota kaki * 3 orang pemenang sebelum nih, hadiah korang dah ada &  hadiah korang PU akan pos selewat lewatnya 23/12/2011 okeh!!!(^_*)

12 comments:

  1. okeh..dah vote..gudluck sis..

    id fb:siti nur syuhada salleh

    tQ~

    BalasPadam
  2. Nak Vote jugaklah...

    ID Facebook: cherosliza chemat

    tq

    BalasPadam
  3. sy dh vote pu.. good luck yer..

    sy pun join jugak td.. hihii

    tp nsy dkt badge classic mum.. hihii

    BalasPadam
  4. ID FB : nur' amalina
    id blog tu ape ek? yg nombor tu ke?

    BalasPadam
  5. saya join...

    id / id FB : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/12/vote-pic-pu-untuk-best-mums-badge-dumex.html

    BalasPadam
  6. Done voting :)

    http://loveyoucontest.blogspot.com

    ID fb : Nadratul Syazwana

    BalasPadam
  7. syima join

    id fb : syima syim

    http://syimanakhadiah.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. http://www.lamka-nilrun.blogspot.com

    fb id : Nurlin Akmal

    BalasPadam
  9. joined :)
    id fb : amsa naw

    http://2merah1ungu3c.blogspot.com

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.