Pertemuan 4 mata dengan blogger blogger

Salam Jumaat!!

Pepagi Jumaat nih tetiba PU terfikir satu idea. Tapi tak tahu la kot kot idea PU boleh ditetima ataupun takkan. PU rasakan why not kita yang blogger blogger nih buat satu event antara blogger blogger. Yelah kita berhubung pun di alam maya je kan. Tak salah kalu kita buat pertemuan 4 mata sesama kita.

PU tahu ada antara blogger yang bekerja dan study. So.agak payah jugak la kan kita nak buat event yang macam nih. Nak nak ada yang tinggal jauh nun utara,selatan dan timur.

Tapi why not kita cuba buat event nih. Mesti seronokkan bila dah berkumpul sesama sendiri. Rasa rasanya ada tak yang setuju dengan idea PU nih. Kalau ada angkat tangan dan kaki.
Published with Blogger-droid v1.7.4

5 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.