Khamis, 8 Disember 2011

New Header - Thanks Azhafizah

Salam peeps!!!

Korang nak lunch??Alhamdullillah PU baru jer lepas. kebetulan tengahari nih kat office PU ada buat majlis perpisahan untuk Pelatih Praktikal dari KUIM (Kolej Universiti Islam Melaka) dan sambutan ulang tahun staff BAKA bulan Mei hingga Disember.....Banyak la makanan untuk lunch kitorang hari nih...Untuk entry nih PU akan cerita nanti okeh!!!

Sekarang PU nak cerita pasal header baru yang PU. Azhafizah a.k.a Fiza buatkan header baru untuk PU, free aje...Fiza yang mula mula offer nak ubah header PU yang lama tuh. Dah orang offer PU apa lagi melompat lompat kegembiraan la PU kan kan.....

Nih header lama PU....

Kalau korang nampak kat atas sekali header PU dah lain kan.....PU baru berhajat tahun depan sempena birthday PU, PU nak tukar rupa blog PU...Nak order kat Fiza jugak..puas hati dengan hasil kerja dia..Terbaekkkk!!!!!!! Senang nak deal dengan Fiza nih....Apa yang dia design memang menepati citarasa dan kehendak PU...Mungkin antara kitorang ada chemistry kot sebab du dua PINK LOVER tau!!!Heheheh!!


Haaaa...nih la header baru PU...Cantik tak????100 markah untuk Fiza....PU suka sangat sangat header nih. Kawan PU pun puji tau header nih nampak cantik. Siap cakap muka PU nampak lain..Macam budak student...hahaha...Kemabng semangkuk badan kena puji macam tuh...Cit!!!

Thanks Fiza for da mabeles header. Memang header nih cantik sangat sangat la.....Sesiapa yang nak order header atau full template leh deal dengan Fiza...Dia nih memang friendly......

 

11 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.