Sabtu, 10 Disember 2011

Meraikan pelajar praktikal KUIM dan sambutan ulang tahun kelahiran staf BAKA

Salam peeps!!!

Sebelum nih PU ada inform tentang hari semalam, ofis PU buat majlis perpisahan pelajar praktikal KUIM dan sambutan ulang tahun staf BAKA. Okeh!!! Kali nih PU akan cerita dari A-Z pasal semalam. PU diberi kepercayaan oleh bos untuk handle majlis nih. So, PU kena buat list menu untuk makan tengahari. Selepas berbincang dengan beberapa ofismate kitorang decide menu tengahari macam kat bawah nih :-

Nasi Goreng Kampung + Telur Mata Buah Epal + OrenKekKuih Karipap + Donut Air Sirap Bandung Soda
Dan menu tambahan KFC

Nasi Goreng Kampung + Telur Mata salah seorang daripada ofismate sponsor....Kek pulak bos PU yang sponsor dan air sirap bandung tuh PU yang sponsor.....Menu tambahan kitorang KFC tuh pun sponsor gak tapi sampai la nih tak tahu sape sponsor sebab si sponsor tuh mintak nama dirahsiakan. Anyway, kitorang bersyukur sangat sebab dimurahkan rezeki....

Majlis start lebih kurang jam 1.00 petang. Mula mula ucapan khas daripada dua orang dara pingitan pelajar praktikal. Then, ucapan daripada 2nd bos mewakili big bos..hehehe...Kemudian, upacara penyerahan cenderahati untuk pelajar praktikal dan hadiah ulang tahun staf BAKA. Selesai jer, kitorang nyanyi lagu "ALLAH selamatkan kami" ramai ramai dan potong kek. Last but not least, jamuan makan makan. Sebelum makan kitorang sempat bergambar dulu.

Jom tengok pic pic sekitar majlis. tengok smapai lebam okeh!!!

Kek nih beli kat kedai kek King's...sefedapfap kek nih wei!!!

Hadiah ulang tahun staf BAKA.SUngguh jeles!!!Time PU dapat tempat letak pen jer...kecik pulak tuh...huhuhu...Dengki giler!!!

Sebahagian staf BAKA - para Ustaz

Ucapan daripada pelajar KUIM - Wardah

Ucapan daripada pelajar KUIM jugak - Fathia

Wajah ceria staf BAKA....

Wajah ceria kitorang sebelum makan

Gaya bebas!!!

Gaya mak dara bergambar dengan hadiah...Actually hadiah nih untuk EO PU...PU wakilkan aje yer...

Gaya hampessss dari PU...hahaha!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.