Jumaat, 23 Disember 2011

Menang TGV Cars 2 Tumblers & Auntie's Anne buy 1 free 1

Kelmarin PU ada inform kat sini PU main game Merry Christmas kat fb dan menang handphone string. Semalam try lagi but no luck. So, hari nih PU try lagi dan alhamdullillah PU dapat dua hadiah. Yang pertama PU main guna nama PU sendiri dan PU dapat nih...

Pastu, PU try guna fb incik hubby. Alhamdullillah ada luck lagi. Kali nih PU dapat nih..

So far, setakat nih PU dah ada 3 kupon untuk redeem hadiah. Esok, PU nak main lagi la. Nak kumpul banayk banyak hadiah sebelum due date. 

Terlupa pulak nak inform PU main game giveaway nih macam mana sebab entry Dapat Handphone String - Merry Christmas Giveaway ada yang tanya main game yang mana. So, PU share kat sini. Korang try la yer mana tahu ada luck korang.

Actually game nih senang saja nak main. Korang akan diberi 4 kotak dan kena pilih salah satu kotak yang ada. Kalau korang bernasib baik, korang akan dapat hadiah klik dekat spinning wheel. kalau tak bernasib baik akan keluar gingerbread. Game nih korang boleh main hari hari. So, takde had limit. PU nak try kumpul hadiah sebanyak mungkin. At least takde la rugi nak ke Suria KLCC semata mata nak redeem hadiah yang tak seberapa. Kalau dapat kumpul banyak hadiah, berbaloi la gak kan pergi jenjalan kat sana bawak hadiah banyak banyak...

Korang nak main game nih??Korang klik fb Suria KLCC dan like. Pastu, korang klik SINI dan ikut aje arahan yang diberikan. Senang aje. Once you start play the game, korang akan rasa seronok...Tak percaya korang try sekarang.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.