Sabtu, 24 Disember 2011

Memang KAU nih keTURUNan bangsa BIADAP!!!!

Dah la rasa kecewa nih tak habis lagi sekali PU dikejutkan dengan something yang bagi PU memang agak melampaui batas dan menaikkan tahap kemarahan yang meluap luap dalam hati PU nih....PU memang tak boleh nak maafkan perbuatan manusia durjana nih. Memang bangsa manusia BIADAP..Tak menghormati privasi orang langsung!!!!

Korang kenal manusia nih??



Nak tahu tak manusia yang tak berhati perut nih dah buat sesuatu yang bikin hati panas meluap-luap...Profile pic fb PU telah digunakan sewenang-wenangnya tanpa kebenaran. Dia boleh buat wall post tanya pic tuh siapa punya???Yang PU tak faham komen komen yang diterima buat PU rasa agak konfius kat situ...Ada yang mengaku tuh pic dorang..


PU pun bukak link manusia durjana nih...Siasat punya siasat sekali mamat Indon.....Lagi bertambah HANGIN PU dibuatnya. Memang keterlaluan sikap dia nih....Memang BIADAP bila hak milik dicuri sewenang-wenangnya. Wei, KAU dah takde kerja lain ker??Pergi la basuh baju ke, masak ke, tengok tv ke takpun tidur ke..Ni tak???Korang buat kerja tak berfaedah..Dah la korang mencuri hak orang lain tanpa kebenaran lepas tuh sesuka hati leh pos tanya pic siapa.Kepala hotak ko la mamat Indon!!!Memang bangsa KURANG AJAR + BIADAP + SAMPAH MASYA.......Hilang mood PU nak buat kerja bila tengok pic PU dieksploitasi sewenang-wenangnya oleh manusia yang tidak bertanggungjawab. 

PU rasa fb nih macam tak selamat la pulak bila upload pic banyak banyak..Risau dibuatnya..PU harap kawan kawan kat luar sana berhati hati la dengan pic fb korang....Korang nak tahu lebih lanjut pasal manusia BIADAP nih korang klik SINI.

Ok bye!!!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

7 ulasan:

  1. ade org kata tu link fake. bila kita tekan, gbr kita yg kuar. tadi saya tekan,saya tgk gbr saya.hehe.suma org tgk gbr dorg je..

    BalasPadam
  2. salam PU. :)

    ni cuba trick je PU..relax n cool.sbb spe2 yg bukak wall n ternampak link tu mmg pic dia sdri yg akan keluar.terick dr fb. :)dats y ramai yg ngaku pic dia.yela..klu sy tgk link tu pun kua mke sy.so mamat tu x salah pun.ni namanya trick prank org. :)

    BalasPadam
  3. oh, itu satu application kat fb. Bukan org tu curi or ambil profile pic kita tapi ini trick application tu. sape2 yg bukak or tgk post tu automatik gambar tu gambar dia@profile dia. sebab tu ramai yang claim itu gambar diorang. Application fb skrg memang pelik2.huhu

    BalasPadam
  4. @❤nur' amalina❤
    yeke???sia sia jer kne mrh orhg nih..xde keje lain ker...adoyai!!!

    BalasPadam
  5. @Abg Stalker
    Wassalam abg Stalker

    Yela ne tak mrh..dh la ari tuh mood x ok..skali tgk mcm tuh..huhuhu...sia sia jer dpt dosa mrh org tak tentu psl...mcm mcm la app fb skang..bleh bikin org mrh jer kan kan kan

    BalasPadam
  6. adoyai...mcm2 la fb ni..menyusahkan org je....

    BalasPadam
  7. isy..dahsyatnye kes nie Mimi..
    tkut lak sy nk tekan link kat bwh tue..
    tkut2....

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.