Ahad, 4 Disember 2011

Mega Giveway - Trio's Birthday

Lagi 29 hari saja lagi Januari 2012 akan menjengah kita semua. So, seperti sedia maklum bulan Januari merupakan hari yang amat amat penting buat PU, incik hubby dan Aina. Birthday kitorang akan menjelma tak lama lagi. Bulan yang sama cuma tarikh saja yang berlainan.

So, sempena hari bahagia yang akan menjengah tak lama lagi PU bercadang akan buat Mega Giveway sempena birthday kitorang. So, PU tengah menjengah jengah blog yang sudi jadi sponsor hadiah untuk Giveway nih. Kalau ada sesiapa yang berminat boleh pm PU kat sini >>> zahirah.zahrin@gmail.com

Mega Giveaway nih memerlukan peserta menjawab beberapa soalan yang akab PU kemukakan. Hadiah hadiah belum ditentukan lagi. Semuanya bergantung pada sponsor hadiah. Hopefully segala yang dirancang menjadi kenyataan dan dipermudahkan ALLAH SWT.

Daripada pihak PU sendiri, PU tak sure nak bagi hadiah apa. Masih difikir fikirkan. Yang pasti PU takkan bagi barangan Avon lagi. Nak tukar lain pulak. Untuk Mega Giveaway nih korang tunggu 01 Januari 2012 nanti okeh!!!PU akan post syarat syarat untuk join GA terbaru PU. 


9 ulasan:

  1. terasa macam nak try jer..hehe do ur best sis!

    BalasPadam
  2. nk join la nnti..hehe.. cr sponsor eh? sy tau sape..hehe..

    BalasPadam
  3. Salam PU..

    Nida macam nak sponsor hadiah.. nnti Nida email ye.

    BalasPadam
  4. Mimi..

    nie ha link blog org yg leh sponsor..hehe..mimi try la tnye die dlu eh... ari tue die kate nk je sponsor mane2 GA org..
    http://rumahqaireena.blogspot.com

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.