Betul betul giler contest sekarang nih!!!



Salam peeps!!!

Bab sedih pagi dah kurang...Sekarang nih mood nak join CGL.....Actually mood nak join CGL kat blog stil under 25% la....Rasa nak join, PU join kalau tak PU tengok ajelah...but...but....Haaaa...ada butnya...PU akan penjoin contest yang tegar start 01 Januari 2012 tanpa gagal....Dengar tuh TANPA GAGAL!!!!

Sekarang nih PU join fb jela...Sebab senang jer kan just like & share...Kalau ada nak isi slogan boleh aje PU join...Sekarang nih sibuk join contest kat magazine dan surat khabar......Sejak jadi blogger nih memang nih la kerja PU ( selain dari pejabat ye.....)...Incik hubby pun pening kepala tengok hobi baru PU nih...tapi takpela kan mendatang keuntungan kalau menang. Betul tak???

Memang PU nekad nak join segala contest yang ada. Menang kalah adat pertandingan.....If menang, kalau hadiah yang kita dapat tuh boleh digunakan kita guna kalau tak let go je....Dapat gak faedahnya kan kan....


2 comments:

  1. a'aa betoi tu.. kalu dkt fb lagi snang.. just like n shre n tag je... hadiah pun lumayan..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.