Selasa, 13 Disember 2011

Berjimba jimba @ Genting Highland

Salam peeps.!!

Saat entry nih ditaip, PU sekeluarga dah pun bertolak balik dari Genting. InsyaALLAH incik hubby nak bawak gi Cameron Highland pulak lepas nih. Hoye hoye hoye!!!Bukan main seronok lagi sekali tak jadi baru tahu..Padan muka PU huhuhu!!!

Sebenarnya kitorang dah lama plan bawak Aina dan Auni pergi Genting. Cadangnya time Krismas tapi adik sepupu PU nak bertunang,so,plan kitorang di awalkan.

Lenguh jugak la kaki PU nih ronda ronda satu Theme Park nih. kitorang ronda ronda dulu pastu baru try mainan. Tak banyak kitorang naik cuz ramai orang.

Pastu, sempat la incik hubby ngan PU main game baling bola kat gelas yang berwarna. Tapi xde rezeki kitorang la,semua bola yang incik hubby ngan PU baling semuanya sipi sipi gelas yang berwarna. Kalau tak dapat gak patung,cedihnye.,sob sob sob.. Takpela, takde rezeki kan.

PU paling seronok tengok Aina. Dia seronok sangat sangat sampai tak ingat dunia. Auni pulak awal awal dah tido. Padahal mula mula sampai dia punya excited siap goyang goyang kaki lagi.
Last last dia tido lepas menyusu. Adik, adik!!

Sebenarnya kepala PU nih mula pening dah sebab jalan nak turun dari Genting korang faham faham la kan macam ne.

Ok la PU nak rehat jap. Nak bagi pening nih reda jap. Incik hubby baru gitau tak jadi pergi Cameron, nak pergi Bukit Fraser lak..Tunggu next entry pulak ye.
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 ulasan:

  1. Best..best...jangan lupa letak gambar nanti!

    BalasPadam
  2. zai baru sampai kat kulim dari genting jugak...tido 1mlm jer...

    mmg ramai org zai sampai pagi isnin..main outdoor selasa indoor..ramai sgt org Q punyer panjang..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.