Taip taip entry meraban sebelum balik kerja

Fuh!!!! Leganya rasa hari nih...Kerja kerja untuk hari nih dah settle....Alhamdullillah, ALLAH permudahkan segala urusan PU. Esok PU da kerja lain pulak kena buat. 

Kerja untuk esok PU kena buat survey dan call pihak pihak tertentu untuk program bulan Disember nih. Disebabkan PU memangku tugas EO,so, terpaksalah buat kerja kerja yang sewaktu dengannya. PU kena buat satu projek yang agak besar gak....Bagi PU la sebab nih first time handle program macam nih...Agak mencabar kredibiliti PU gak la....

Takut gak apa yang dirancangkan tidak berjalan dengan lancar. Memang takut sangat sangat. PU tak takut gagal tapi PU takut kena marah dengan bos....hahaha....statement memang tak boleh blah....Maap maap maap...InsyaALLAH segala yang dirancang akan berjalan dengan lancar dengan adanya bantuan kawan kawan kat ofis. Kitorang dah macam adik beradik.....

Lagi sepuluh minit nak pukul 5.00 petang. Kat luar hujan lebat...Nih yang malas nak drive time time ujan sebab tak boleh bawak lelaju...hahaha....Actually tak sabar nak jumpa Aina & Auni..Rindu sesangat dengan keletah dan karenah dua beradik nih yang pelbagai ragam....Aina, very very notti & manja gugurl...Auni pun sama gak tapi dia agak lasak kalau dibandingkan dengan Aina. Makan pun kuat....Kadang kadang takut tengok Auni makan tak berhenti henti. Macam nak melet0p perut dia bila Ummi dia nih tengok...Baru tujuh bulan dah kuat makan..Tak tahu lagi bulan bulan yang seterusnya....

lepas nih banyak entry pasal Aina dan Auni tapi tak tahu bila nak publish sebab memang banyak entry perap pasal dua beradik nih...dah memang daku begitu kan??

1 comments:

  1. entry pasal anak2 mmg bestkan.. lgpun nanti mereka blh baca balik cerita mereka ms kecik2 :-)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.