Rabu, 2 November 2011

Tag from Ummi a.k.a FaishaFatihah

Hari nih PU di tag lagi…Minggu nih minggu menjawab soalan soalan yang di tag oleh kengkawan…Thanks yer kawan kawan yang sudi mengetag diri ku ini..muahaha….
Kali nih PU di tag oleh Ummi a.k.a FaishaFatihah. Thanks dear tag PU…Kalau ada lagi jangan lupa tag yer.
So, sebelum baca jawapan jawapan PU bagi soalan soalan yang diajukan apa kata baca dulu t&c kat bawah nih dulu okeh!!!!


 :Each person must post 11 things about themselves in their journal.
:Answer the questions the tagger set for you in their post . And creat 11 new questions for the people you tagged to answer.
:You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
:Go to their page and tell them you have tagged him/her.
:No tag backs.
:No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALL , TRUST, WITH ALL HONESTY) have to tagged 11 people.



11 Perkara Tentang PINKUMMI :

  • Seorang isteri kepada incik hubbyku, Mohd Fadeli
  • Ummi kepada 2 gugurl yang tomei Aina & Auni
  • Seorang yang peramah tapi kalau orang yang tak kenal PU diorang akan cakap PU sombong sebab tengok dr raut muka PU…(dun judge a book by its cover okeh!)
  • PU seorang yang gila gila dan suka ketawa
  • Boleh jadi seorang yang sangat sangat serius bila hormon tak stabil ( tapi still boleh tersenyum tau!)
  • Fanatik sangat dengan kaler pink…wink wink (^-*)
  • Tak suka kawan makan kawan….Orang jenis macam nih kompom kena fire otromen dengan PU
  • Bila tension, PU akan drive lelaju dan pasang radio kuat kuat
  • Suka makan coklat dan aiskrim
  • Seorang yang digelar ‘ulat buku’
  • Tak suka jawab kol dari nombor yang tak dikenali (So, sesiapa yang rasa PU tak tahu nombor fon tuh memang kne sms dulu la jwbnyer)

11 soalan dari uMMI:

1)    Kaler Faveret Kengkawan , Napa Aeee ??
Saya suka sangat sangat kaler pink. Sebab  apa apa yang berkaler pink nampak comel jer…

2)    Majalah Faveret Kengkawan ??
Nur, Eh!,InTrend dan Cosmopolitan

3)    Makanan Yang Kengkawan Xsuka Makan ??
Mee Rojak…Macam pelik jer makan mee dengan kuah kacang

4)    Suka Handbag X, Handbag Yang Paling Mahai Pernah Miliki ??
Suka. Beg yang paling mahal beg Gucci harga tak ingat. Tapi dah bagi beg tuh kat mak mentua cuz lebih selesa guna beg jenama Avon..hahaha

5)    Pernah Buat Salah Ngan Pasangan, Selalu Minta Maaf...Cakap Apa ??
Abg, ayg mintak maaf. Ayg takde niat nak cakap macam tuh.

6)    Tema Perkahwinan Yg Sgt2 Diidamkan, Tercapai @ X ??
Perkahwinan dalam taman, tapi impian tinggal impian jer..Tak tercapai pun apa yang diidamkan pun.

7)    Korang Pernah X Marah Sangat2 Ngan Pasangan ??
Pernah. Bila dan kenapa biarlah rahsia.

8)    Tv Jenama apa Pakai sekarang ??
Hisense…Ntah jenama apa incik hubby pilih…Pus uh amik Panasonic dia amik gak Hisense..Alasan dia murah…Please la…(mata ke atas tangan kat bahu)

9)    Impian Yang Sampai Sekarang Blom Terlaksana ??
Nak guna MPV Alphard dan duduk rumah bangle 3 tingkat..ngeeeeeee

10) Rajin Buat Breakfast @ Suka Beli Jer ??
Kalau kerja, beli breakfast jer. Kalau tak kerja suka buat breakfast sendiri.

11) Tabiat Yang Kengkawan Xsuka Pasai Diri Kengkawan ??
Membebel. Memang tabiat nih PU tak suka tapi disebabkan beberapa factor yang mendesak terpaksa gak la membebel. Penat tau membebel nih.

11 soalan dari PinkUmmi:

1.     Fast food favourite korang?
2.     Antara kopi dan milo, mana korang lagi prefer? Kenapa?
3.     Kereta idaman yang teringin sangat korang nak beli?
4.     Tabiat buruk korang yang tak boleh diubah sehingga sekarang.
5.    Apa korang akan buat kalau korang terjumpa beg yang penuh berisi duit kat tepi jalan?
6.    5 perkara tentang korang?
7.    Pengalaman lucu yang pernah korang alami?
8.    Korang akan marah kalau……..
9.    Artis yang korang teingin sangat nak jumpa.Kenapa?
10.  Menu pertama yang korang masak untuk suami korang?
11.   Hadiah yang paling korang idamkan daripada suami korang?

Kawan-kawan yang PU nak TAG:

Jaa


So, korang jangan lupa jawab soalan soalan dari PU tuh tau (",)

7 ulasan:

  1. Thanks tag Fiza kak..hehe..tapi fiza xlarat nak join dah kak..ramai dah tagged sampai xtahu nak bgtau ape dah..sob sobs..

    BalasPadam
  2. haaaa..kena tag lagi...hihi..arini 2 entry dok jwb tag..hehe..nanti tggu next entry la pulok...:)

    BalasPadam
  3. pu,mekasih bgtau result ga cik bambam tu..kita mmg la ni tak dapat tgk langsung result ga sbb dashboard dah mcm tak wujud dah...hishh..geram sgt..

    BalasPadam
  4. salam.

    queenpink dah jawab

    http://roszaliza.blogspot.com/2011/11/tag-daripada-pink-ummi.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.