Surprise on December

Hai peeps!!!PU baru balik dari Dengkil, riki riki jalan nak ke tempat kursus anjuran tempat kerja PU....Hari penutup nanti PU diamanhkan datang bawak goodies bag dan hamper buah untuk Dato' Dato'....So far, jalan nak ke sana senang jer..Dengar cakap orang lain macam jauh tapi sebenarnya idak la jauh mana....

Okey, forget pasal nih....Actually PU nak cerita yang PU dapat kejutan dari satu msg yang PU terima dari FB...Bukan menang join contest ke hape tapi something yang PU tak duga....Ermmm...apa erk surprise tuh???PU tak nak cerita skang...PU nak tunggu bulan Disember nih...betul betul confirm baru boleh buat entry pasal tuh. Kang buatnya takde buat malu muka mak jer...Masa tuh mula la nak menyorok kat rumah patplohpat hari patplohpat malam sebab benda yang dihebah hebahkan tuh takde...

Petang nih macam biasa la kan kena buat kerja yang perlu di settlekan.....Kena buat surat, surat dan surat...Ai...bila nak abis mengadap buat surat kan....Walaupun segalanya di hujung jari tapi surat tuh tetap akan "hidup" sampai bila-bila.....

Bila dah settle semua kerja kena lari jap pergi bank nak bank in duit kat incik hubby...Biasa la kan, kerja tentera nih bila ada latihan ke kursus ke memang guna duit....Disebabkan bulan nih terasa macam hari gaji tuh macam jauh lagi terpaksa la incik buat loan kat PU...hahaha...Dah nama pun loan kan so, kena la bayar balik ye dak....

Okeh la...PU ada something important kena buat sekarang. Entry pasal anak anak tak juga berupdate...Hape nak jadi la PU nih kan...Asyik memerap entry jer...Betul betul takde masa la sekarang nih....Tengok CGL kat blog nih berlambak lambak dah tapi terpaksa pandang macam tuh jer. Hati melonjak lonjak nak join CGL tapi apa kan daya...Esok busy gak...Jumaat pun busy gak...InsyaAllah petang Jumaat tak busy boleh la join 2,3 CGL....Agak jealous bila tengok berduyun duyun orang join CGL....

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.