Selasa, 8 November 2011

Rezeki pagi Jumaat | Menang 3rd GA RossRazif

Sekali lagi PU post entry yang diperap selama 3 hari. Gemar sangat daku nih memerap entry. …huhuhu Okeh! Straight to the point la yer..Macam biasa la kan, pagi pagi datang ofis PU akan check email. After that baru bukak blog, nuffnang dan fb. Masa bukak email tuh, PU dapat komen daripada Ross yang mengucapkan tahniah kat PU cuz menang GA yang di anjurkan Ross. Masa tuh, tersenyum lebar PU baca komen yang Ross tinggalkan untuk PU. Tak lupa juga PU nak ucapkan terima kasih kepada Cempaka Kuning cuz inform Pu pasal kemenangan PU nih. Sekian lama tak menang GA, alhamdullillah adda jugak rezeki PU walaupun PU sekarang nih kurang join GA disebabkan mood kemalasan yang masih melanda diri PU nih. Walaubagaimanapun, PU cuba sedaya upaya join CGL yang sekarang nih berduyun duyun blogger blogger lain anjurkan.


Alhamdullillah, no.67 bertuah kali nih. GA yang pernah di anjurkan oleh Ross sebelum nih, PU ada join gak tapi tuh la kan rezeki tuh belum ada lagi. Tapi, untuk GA kali nih PU benasib baik. Syuku sesangat. Tahniah PU ucapkan kepada pemenang yang lain.
InsyaALLAH PU akan dapat inner plus brooch yang cute. Tuh apa yang PU tahu la masa join ga nih dulu. Bertambah lagi koleksi inner PU….
Untuk keputusan penuh boleh klik SINI

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.