Diriku di tag lagi

PU nak jawab soalan soalan yang di tag oleh Fieda nih. Masa bW kat blog Fieda, PU terperasan nama PU pun di tag. So, thanks again yer Fieda.
Sangat sangat bersemangat nak jawab soalan soalan nih…..

1.            Korang duk mana ye..?? Bandar Sri Sendayan, N.Sembilan
2.            Paling suka makanan dan minuman ape..? 
        Char kueh teow + Telur Goyang
        Minuman pulak air yogurt Bliss Strawberi & Orange
3.           Kaler favourite...? Opkos la kaler pink
4.            Kalau gi pasar malam biasanya beli apa..? Char kueh teow la
5.            Time raya biasanya brp pasang baju...? Sepasang jer…Baju tahun tahun
        lepas banyak
6.            Movie melayu yg paling melekat di hati..Takde lagi kot
7.          Pengalaman paling manis..? Incik hubby buat surprise….Dia belikan pizza pastu hulur PU bungkusan hadiah warna hitam & gold…..Sekali tengok ada dua novel Alaf21…Suke sangat masa tuh…Touching sungguh, bergenang air mata..
8.           Suka makan kek dan kuih ape..? Kek coklat basah dan kuih cucur badak
9.           Biasa pagi2 suka sarapan tak...? Kadang2 je
10.         Apa perasaan bila tgk anak2 muda yg seksi dan menggedik tak tentu pasal..? Menyampah tengok nak tegur nanti kita di sound lik..Sabar jela
11.         Prinsip hidup..? Sekali gagal tak bermakna gagal untuk selama lamanya

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.