Selasa, 22 November 2011

Perjalanan ke Sunway Pyramid (Part 2)

.......sambungan part 1

Sampai jer kat parking, kitorang bergegas ke lif dan pergi ke tingkat LG...Bila dah sampai tuh, kitorang berpusing pusing cari tempat yang dimaksudkan. PU tanya la ada sorang kakak nih tapi dia tak tahu. PU tanya ada seorang amoi tuh, dia cakap Blue Atrium kat depan lagi. Ha, puas gak la cari, berpusing pusing. Kaki naik lenguh dah. Tambah pulak tangan pun lenguh gara gara dukung Aina. Aina tak nak jalan kaki. So, PU bergilir gilir dengan Farah dukung Aina. Lastly, dapat gak kitorang jumpa tempat yang dicari cari sebab dari jauh dengar lagu InnerShine berkumandang....

Sampai sampai jer PU tanya sorang amoi nih nak winner's contest nak jumpa siapa..Then, dia suruh jer PU enter kat perkarangan pentas tuh. Masa tengah cari penganjur PU terjumpa Nisa Azman, blogger Greennn Inspiration. PU tegur Nisa dulu, dia memang tak perasan PU. PU borak borak kejap dengan dia. then, dia suruh PU jumpa penganjur redeem hadiah.

PU sempat snap pic pic Maya Karin. Seriously, she's beautiful and friendly women. PU suka sangat sangat....Maya Karin sempat gak cium pipi Aina. Huh..untungnya jadi budak kecik....PU pun nak gak kiss Maya Karin tuh...hahaha


Slim kan Maya Karin...Sungguh jeles tengok body dia...huhu~



Aina potong stim la...pose dah ok dia sibuk tengok hadiah yang Ummi dia dapat...

8 ulasan:

  1. bestnyer...PU dapat hadiah ape lagi tu..??

    BalasPadam
  2. thanks Mimi coz tegur sy dlu..hehe.. coz Mimi nmpk lain la..nmpk lg mude dr pic kat blog nie tau.hehe.. tue yg xprasan tue..

    ha'ah.. Maya Karin tue gile slim la.. n sgt friendly gak!! hehe..nk copy pic Maya tue leh? nnti sy credit Mimi ye.. (xwat entry lg, hehe)

    BalasPadam
  3. bila maya karin dtg ni? kalo tau sy datang sini gak....

    BalasPadam
  4. hihihi bestnya dapat hadiah....Maya Karim memang cantik dan slim tau...jelesnya dapat jumpa Maya Karim..

    BalasPadam
  5. Nisa : yeke muka nampak lain.rasanya sama je kot.mgkin nampak beza sebab pakai spek kot.
    no need say thanks la sbb tgur nisa. memg mimi dh tau nisa akn dtg bile ternamlak nisa tuh yg mimi tgur. serius nisa nampak laib dr dlm pic. mcm ank mami jer mimi tgk,comei n sweet je nisa,

    BalasPadam
  6. fieda : PU de update entry psl hadiah yg PU dpt tuh
    cik rose : memg best dpt jmp maya.memg dia slim
    ainie : dia dtg masa 19hb

    BalasPadam
  7. entry sy lak, hehe.. amik pic Mimi..
    http://greennnpanda88.blogspot.com/2011/11/met-2-bloggers-besides-than-maya-karin.html

    btw, ringan nye Aina.. Hannah lak brat, 15kg tau!

    BalasPadam
  8. Wahh bestlah leh bergambar dengan maya

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.