Menang Promo COSMO / Nivea

Khamis dan Jumaat lepas PU cuti......So, before cuti tuh PU berhempas pulas memulas settle kan semua kerja. PU tak nak cuti PU terganggu dengan kerja kerja yang belum settle....Kerana terlalu busy, PU memang takde masa nak check handphone. Berapa banyak miskol atau msg masuk memang PU tak tahu. Masa dah siap siap nak kemas tuh baru la PU check handphone...

Sekali PU dapat msg daripada nombor 63365....PU dimaklumkan menang COSMO / Nivea promotion. Alhamdullillah rezeki PU menang dalam contest majalah. Sebelum nih ada gak join tapi belum ada rezeki lagi. So, Jumaat lepas PU ajak incik pergi Uptown 1, Damansara Utama redeem hadiah tuh kat level 7....Thanks to Cute Mum cuz tolong PU bagitau pasal direction nak pergi Uptown 1.

Mula mula memang sesat gak la sebab nak paham betul betul direction yang Cute Mum bagitau tuh.....Alhamdullillah, Tuhan permudahkan segala urusan kitorang. Akhirnya, kitorang jumpa gak Uptown 1. Incik hubby dan Aina tinggal dalam kereta....PU bawak Auni jer....


Nih hadiah yang PU dapat. Mula mula tuh PU ingat menang promo bulan September. Rupa rupanya bulan Oktober punya....Kemenangan pertama PU dalam majalah...

Kemenangan bulan November 2011 : 3

3 comments:

  1. bertuahnya PU.. siap mnang dkt majaalah lagi.. tahniah

    BalasPadam
  2. rajin akak join benda nie semua.. yna malas, huhuhu

    tp org tua yna rajin, alhamdulillalh, salu gak menang :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.