Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani

klik banner untuk join

Sebelum PU kritik blog CPB : geek in the pink izinkan PU preview hadiah hadiah yang bakal dimenangi oleh peserta peserta giveaway nih....Serius giler PU cakap hadiah hadiah yang disediakan lumayan giler...Harga hadiah hadiah yang bakal dimenangi berharga more than RM500 ngko!!!

Betul betul shopping moping nih...banyak giler hadiah...Hebak hebak jer..Rasa macam nak sapu jer semua hadiah hadiah tuh...Leh tak CPB??? (",)

Dah dah malas nak ngarut pepanjang apa lagi meh kita tengok satu persatu hadiah yang bakal dimenangi. Yang penting gambar gambar nih kredit to CPB yer.....


Pink Grapefruit Shower Gel /Strawberry Body Butter from The Body Shop 




Hand Soap Water Lily / Orchid Musk / Spa Sensation from Guardian Pharmacy


Scented Wet Wipes ( 3 different scents ) from Guardian Pharmacy


Vitamin E Skin Care Lotion from Fruit of the Earth


Water Shine Pure (Lipstick) / Baby Lips (Lip Balm) from Maybelline


Exfoliating Body Wash (Citrus and Strawberry) from Watson


Deep Cleaning Nose Pore Tape from Watson's


Energising Eye Mask from Watson's


Nurich Lactolite


Pil Herba Maharani

Okeh!!!Kompom la mata korang terbeliak tengok hadiah hadiah kat atas nih kan kan kan....Haaa..apa lagi jom join GA nih cecepat...

Okeh, sekarang tiba masa PU nak kritik blog CPB nih walaupun hakikat sebenarnya layakkah PU kritik blog CPB yang dah ramai followers nih. Kang tak pasal pasal muka mintak penampor...Kompom PU nangis patplohpat hari patplohpat malam tak henti henti...Tapi PU kritik nih atas permintaan CPB yer...PU tak kritik teruk..yang okeh okeh jer yer....

Firstly, PU bukak blog CPB nih very very da simple blog..Nice jer...Upload blog pun tak lama. Sekejap jer..Tuh menunjukkan blog CPB nih tak berat.
Widget pun tak banyak kat blog CPB nih. Susunan blog yang teratur dan kemas. Kompom puas hati la....Sejuk mata memandang.
Haa...korang korang yang suka tips, apa lagi terjah blog CPB nih. Ada tips lagi. Bukan setakat tips, tutorial pun ada jugak.
Blog CPB pun takde widget lagu tuh....Macam blog PU la...rasa semak gilos kalau ada widget lagu nih..rasa bercelaru jer...
Ok done!!!PU rasa cukup kot setakat tuh kritikan membina PU..Tak reti la nak kritik blog orang nih...Lagipun PU sedar diri tau PU nih sape..hahaha

Ha, lagi satu PU nak kasitau sama korang korang....Kalau korang join pastu tag kawan kawan yang lain pastu salah seorang kawan korang tuh menang, korang pun akan dapat hadiah yang sama macam kawan korang tuh menang. Paham tak ayat PU nih???
Pastu banyak banyak entry PU suka entry nih Wahai Penilai Hati, Lihat Batin Ku
Korang baca entry nih kompom korang akan tahu kenapa PU suka....

So, sebelum PU menghentikan corat coret yang merapu nih, PU nak mengetag kawan kawan PU kat bwh nih




Tarikh Tutup: 30 November 2011

4 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.