Isnin, 14 November 2011

Kembali | Menang FM bergambar

Salam peeps!!!

ALhamdullillah PU kembali semula....Yelah 4 hari bercuti, so, PU pun bercuti dari berblogging....actually banyak benda PU nak share but PU try post one by one. As usual ada entry basi gak...hahaha...

Memang daku suka memerap entry lama lama...Bukan apa kan....PU cuma agak bz sikit dengan kerja kat ofis nih. Biasa la kan dah awal awal bulan memang PU akan bz.

Alhamdullillah, bukak jer blog pagi pagi nih, Jaa ada inform kemenangan PU join GA FM bergambar. Thanks to IntaNBerliaN gak yang inform PU kat FB....Boleh tambah koleksi FM kat fridge....hehehe...Yang istimewanya FM nih ada gambar kita...Erm...PU tengah congak congak nak buh gambar PU ataupun anak anak...Rasanya letak gambar Aina dan Auni kot....

Sekian lama tak menang GA, alhamdullillah masih ada rezeki untuk PU...PU menang tempat kedua....

Untuk keputusan penuh klik SINI

Kemenangan di bulan Nov 2011 : 2
Jumalah kemenangan 2011 : ????? (Tak kira lagi)

2 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.