Rabu, 30 November 2011

Kecewa teramat sangat dengan sikap BOS!!!

PU ada cerita kat entry sebelum nih pasal PU terlibat dengan nasyid PERKEP. Actually, sepanjang berlangsungnya pertandingan nasyid tuh ada kejadian yang tak diingini berlaku.

Terus terang PU katakan, PU dan kawan kawan yang lain teramat terasa hati dan kecewa dengan sikap bos kami. Sikap dia yang "lepas tangan" dan kerana marahkan seseorang, dia melepaskan geram dan amarahnya kat kami yang tak tahu apa - apa. Terasa kami betul betul tak dihargai. Kami memang betul betul down!!!

PU tak tahu nak luahkan macam mana rasa kecewa nih kat sini. Rasa sebak jer.....

Lupakan la bab bos yang tak tahu menghargai staf bawahan dia. Korang enjoy tengok pic pic yang kitorang snap lepas persembahan group kitorang.














1 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.