Tag from Fieda

Kali nih PU di tag oleh Fieda. Thanks yer Fieda :). Nih kali ketiga PU jawab soalan soalan macam nih. Seronok sebenarnya jawab soalan soalan macam nih.

* tempat yang paling seronok pernah korang pergi?
Pulau Langkawi

*dah mula guna gelaran blogger sejak..
April 2011

*selalu cerita tentang apa di blog?
Anak2, family, info, hiburan, makanan dan apa apa saja yang saya suka share

*senang stress bila..
Kena marah atas kesalahan yang bukan kita yang buat. Orang lain yang buat salah tapi kita kena marah orang yang buat salah tuhtak kena marah pun..Memang stress giler grrrrrrrrr…..

*apa yang paling senang korang buat untuk hilangkan stress?
Drive laju laju dan pasang radio kuat kuat

*tempat yang paling diinginkan untuk birthday party?
Kat pantai

*kenapa pilih tempat tu?
Saja nak menghirup udara pantai…hahaha

*hadiah yang tersayang & the best korang ialah?
Laptop dan novel

*siapa pemberinya?
Opkos la my incik hubby, Mohd Fadeli

*apa yang diinginkan sebenarnya untuk birthday present?
Tak kisah dapat apa pun janji hadiah…
*peramah atau pemarah?
Dulu dua dua. Sekarang peramah number 1 tapi pemarah dah tak sangat kot. Dah boleh control…Kawan kawan yang kenal tahu la saya macam mana..very talkative person.

PU nak tag Amy la....

2 comments:

  1. Baru tadi dok cite kat blogger nama dah lame tidak di tag now muncul pula nama ku hehe..insyaallah petang sat gi amy buat ye, thanks taw ada juga yang sudi tag amy dan mujur juga hari ni tak sesibuk mane so ada la masa nak jawab tag hehehe...

    BalasPadam
  2. Ok now dah settle hutang hehe..mekasih ye tag amy nie linknya http://www.sinarraudah.com/2011/11/nama-ku-di-tag-oleh-blogger-pu.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.