Wifi kat tempat kerja buat hal | update blog guna fon jela

Kalau korang tengok entry entry PU sebelum nih, korang akan perasan PU post entry guna fon. Actually PU lebih suka update blog guna lappy compare dgn fon. X puas la.

Tak tahu la bila wifi nak ok. Banyak benda PU nak share. Nak update nuff & churp churp pun payah. Nak join cgl jauh sekali. Tengok jela, geram geram geram.

Tak lama lagi nak masuk bulan Disember. So far, tak banyak cgl yang PU join. Tapi kan insyaALLAH masuk je tahun baru PU berazam akan join semua cgl yang bersesuaian. Ada rezeki ada la kan.

Jeles tengok kawan kawan menang cgl..Mana tahu lepas nih berpeluang menang hadiah hadiah yang besar dan mahal pulak..
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.