Tips untuk mendapatkan kulit wajah yang cantik dan gebu

Ha...kali nih PU nak kongsi tips kat korang cara untuk mendapatkan kulit wajah yang cantik dan gebu....PU tahu ramai kat luar sana yang nak sangat sangat memiliki kulit wajah yang cantik dan gebu....

So, berlumba lumba korang kat luar tuh berlumba lumba la cari produk produk kecantikan. Yang kulit muka gelap macam Beyonce nak cerah macam Angelina Jolie bagai.

Tapi PU rasa petua atau tips PU rasanya memang mujarab dan memberi kesan yang positif sampai bila bila....Tak percaya korang try la tips PU nih kompom korang akan berterima kasih kat PU.

Tips untuk mendapatkan kulit wajah yang cantik dan gebu macam kat bawah nih ialah :-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bila nak bergambar atau berposing bagai depan kamera atau hp korang, cepat cepat lari lari anak cari cahaya matahari. Pastu sebelum amik gambar makesure korang mengadap cahaya matahari. Bila dah snap korang akan dapat gambar yang sungguh ouchh!!!Awesome gitu...Tapi kalau nak nampak kulit muka lagi cantik korang edit gambar korang guna hp yang ada perisian yang canggih manggih....Contohnya bla..bla..bla..SO, hasilnya amat memberangsangkan....hahaha....

Amacam ok tak tips PU nih..Hope korang cuba tips nih kat rumah...Adios....

Nota kaki * Jangan mare...hehehe

1 comments:

  1. hahaha..betol3!hehehee..

    nk mtk tlg vote kite kt cni
    http://tehfatihah.blogspot.com/2011/10/nak-senyum-kenapa.html

    tq PU :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.