Tak kesampaian hajat di hati

Salam peeps!!!

Hari nih PU agak busy. Banyak benda kena settle kan...Kena dahulukan benda yang penting. Hajat di hati nak mula join CGL hari nih tapi apakan daya hajat ku tidak dapat dipenuhi..sob..sob..sob...Kerja kerja kerja...Memang haku kena buat kerja yang datangnya last minit.

Kesian kat korang yang tertunggu hadiah korang. PU bukan tak nak pos, tapi apa kan daya masa tak mengizinkan. PU ingat time rehat yang panjang tadi boleh la pos semua hadiah korang tapi tak jugak berkesempatan. Nampaknya esok atau Isnin jugak la jawabnya.

Dah la pukul 4.30 nanti PU kena meeting. Kompom kompom kena balik lambat..huarghhhhhh........................

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.