Khamis, 27 Oktober 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

klik banner untuk join

Kali nih PU join Segmen daripada Cik Lyssa yang kiut miut nih

Cerita mengenai latar belakang

PU seorang isteri dan ummi kepada dua baby gugurl yang comei. Orang selalu cakap PU sombong sebab dorang hanya tengok dari luaran saja. Kenal dulu baru tahu PU macam mana okeh!!!I'm a happy go lucky and talkactive person....Anak jati Negeri Sembilan yer...

Kenapa korang buat blog??

Sebab apa erk PU buat blog??Erm actually buat blog nih saja suka suka nak isi masa lapang. Pastu nak update blog ikut mood jer dulu. But now!!PU dah serius dalam dunia blogging nih. Seronok sesangat. Nak nak dapat kenal ramai kawan kawan yang sporting, kiut miut dan baik baik belaka walaupun hanya dalam 
alam maya. Seronok dapt tukar pendapat dengan dorang nih.

Siapa orang yang telah menarik anda untuk menceburkan diri dalam dunia blog?

Of course la schoolmate PU, Fatie @ Tiemc...Suka tengok blog dia yang nice and comel comel jer...Thanks to her cuz banyak ajar PU tentang selok belok blog nih...

Dats all okeh!!!

Tarikh Tutup ini segmen : 27 Okt 2011 @ 4.00 petang

15 ulasan:

  1. thank you datang melawat...marina dah follow dah...

    BalasPadam
  2. hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
    hehe.. keep up blogging yurp !
    meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    BalasPadam
  3. wahh:) salam perkenalan :)

    dr segmen yg sama :)

    BalasPadam
  4. Balas singgahan smbil follow. Suka background blog awak ^^

    BalasPadam
  5. salam kenal kak :)

    happy blogging ya? :)

    BalasPadam
  6. salam kenal kak :)

    happy bogging ya? :)

    BalasPadam
  7. hye singgah sini dari segmen yang sama. done follow u tau. jom terjah blog saya pulak. hehehe

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum . Hye PU .. Anis dtg dari SEGMEN kak Lyssa .. :) Anis BW sini .. Sambil2 tu , follow PU balik .. Thx sbb sudi follow anis ye ? ^^

    BalasPadam
  9. Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
    http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

    BalasPadam
  11. hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

    diya dari segmen lyssa juga
    http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    senang2 singgah lah ye :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.