Segmen : Aku cuma seorang blogger

klik banner untuk join segmen abg Ben

Kenapa korang korang patut masuk blog PinkUmmi???Sebab sebab sebab PU blogger macam korang korang gak kan..haha...Jangan marah ha..Gurau aje....Ok ok kita serius...Actually korang korang patut masuk blog PU nih sebab blog PU selain berkongsi cerita pasal PU dan family tercinta, PU ada jugak share cerita tentang artis artis, tips, review filem dan novel dan jugak info yang PU dapat dari pembacaan PU di majalah dan internet. Selain tuh kan, PU jugak suka share lirik dan video lagu terkini kat blog cikai PU nih...Keistimewaan blog PU nih ialah kerana tuan punya blog nih la....Happy go lucky dan PUi nih peramah tau....yeker???(Mata kat atas tgn kat bahu..hehehe) 

Blog yang selalu bagi semangat kat PU untuk terus berblog nih pulak...erm..malu aih nak bagitau tapi takpela kan, PU bagitau jugak la. Kira dalam berblog nih PU ada idola PU sendiri. Kira teringin la gak nak jadi retis macam blogger nih...Layak ke???Giler glamer betul PU nih kan kan kan...Ok la takmo cerita banyak kaorang korang klik aje kat SINI..tengok sendiri la kan siapa idola PU tuh....PU memang jatuh hati dengan blog beliau dan buat PU tak berputus asa aktif dalam berblogging...

Sekian saja pembentangan PU untuk hari ini....

6 comments:

  1. salam, nice blog..
    dari segmen yg sama..sambil tu nak jemput JOIN GIVEAWAY DI BLOG SAYA :)

    BalasPadam
  2. hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yg sama.

    salam perkenalan!!
    hepy bloging!! ^^,

    BalasPadam
  3. Salam ukhuwah…Apa khabar hari ini?? Eza datang terjah dari segmen Sifu: Abang Ben..Nak kenal Eza lagi? Welcome to my blog ek..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.