Menang First Pre-Loved Giveaway by Mvogue | Red Purse from Bandung

Salam peeps!!!

Korang macam mana hari nih sihat tak??? PU tak berapa sihat la. Kena diarrhea...Semalam melantak lauk kat umah orang kahwin. Tuh yang tercer...cer... tuh..hehehe...

PU nak share kegembiraan dengan korang tentang kemenangan PU kat fb. Macam biasa pagi pagi bukak fb nak check la apa apa yang patut. Sekali PU terima "something" kat wall fb PU....

Sila klik untuk tumbesaran yang sihat dan kuat

Alhamdullillah rezeki di pagi Isnin....Di kala diri daku yang agak malas nak join CGL ada gak rezeki menang kan. Agaknya memang PU kena aktif balik dalam CGL.....

Kemenangan di bulan Okt 2011 : 2

2 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.