Selasa, 25 Oktober 2011

Jom Join Kempen Tingkatkan Jumlah Followers

klik banner untuk join kempen nih

Hahhhh.korang korang kat luar sana tuh. Berminat nak tambah followers korang tak??Kompom minat punye kan??? Jom la join kempen yang dianjurkan blogger Azim Razak. Actually bagus kempen seperti nih diwujudkan bagi menambah followers di samping mengeratkan silaturrahim sesama blogger. Selain tuh, kita boleh bertukar pendapat sesama kita kan??Siapa lagi nak support blogger blogger kat Malaysia kalau bukan kita sendiri kan....So, jangan buang masa atau fikir panjang sama ada nak join atau tak kempen nih. Kalau tak nak join takpe terpulang la kat korang tapi PU rasa teramat rugi kalau tak nak join kempen nih..hehehe...

Tempoh masa kempen nih ialah 23 Okt hingga 29 Okt 2011 jam 12.00 tengah malam

17 ulasan:

  1. Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

    BalasPadam
  2. simnngah dan follow dari kempen yang sama, follow me back k?

    BalasPadam
  3. salam kenal dari saya .. datang terjah sini dari kempen yang sama ..
    jemput singgah blog picisan saya :)
    dah follow awk

    BalasPadam
  4. mcm best.. nk joinlah..hihii

    good luck pu..

    BalasPadam
  5. salam prkenalan...dri kempen yg sma..jemput ke blog sy..

    BalasPadam
  6. cikhoneybee dtg dr segmen yg sama sudah follow kamu syg :) heppy berblogging ya and goodluck

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    BalasPadam
  7. salam perkenalan...
    dtg jenguk dan follow sini...=)

    BalasPadam
  8. CUN BLOG!!! DONE FOLLOW U AND DO FOLLOW ME BACK K :) http://nina-wns.blogspot.com/2011/10/nak-tambah-follower-dan-kenalan-lagi.html?showComment=1319687693337#c7319521345973683523

    BalasPadam
  9. hye...ida dr segmen yg sm jg...
    dtg n follow cn...naty singgah blog ida jg ya ^_^

    BalasPadam
  10. Join jugak hihihi dari segmen yg sama..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    BalasPadam
  11. Salam c^^)
    dtg dr segmen yg same .^^)
    da follow awk & selamat berkenalan (^^,
    singgah ke blog http://farahizyan.blogspot.com/ jugak hkey?
    tqsm.daaa~ (",)

    BalasPadam
  12. Ello..Saya da follow blog awk..sudila follow blog biz sy. Dtg dari kempen yg sama nih..!

    Kalau ada yg berkenan di hati,leh gak beli2 batik online di
    www.alkhattabbatik.blogspot.com

    TQ

    BalasPadam
  13. hello...done follow u..do follow me back ok..thanx!
    http://storyaduhh.blogspot.com

    BalasPadam
  14. hee! belog menarik :)

    datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

    http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    BalasPadam
  15. salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! anyway, nice blog tau=)

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

    Singgah dari segmen sama ...

    Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
    Maaf lambat singgah...

    Thanks...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.