Jam Tangan baru PU

Entry nih bukan nak menunjuk nunjuk ke hape jez nak share dengan korang akhirnya PU berjaya memiliki jam tangan setelah sekian lama tidak berjam tangan. Bukan PU tak minat pakai jam tangan tapi disebabkan jam tangan PU yang agak berjenama hadiah daripada tempat kerja lama hilang entah ke mana, PU macam malas dah nak guna jam tangan. kalau nak guna one day nanti pun PU beli yang below RM100...Serik guna jam tangan mahal mahal bila hilang memang galat giler tuh...

As korang tahu la kan PU nih dealer Avon, so, of kos la Avon ada jual jam tangan kan. Macam macam jenis and pattern jam tangan Avon...Akhirnya, saat saat yang dinantikan tiba gak. PU berkenan dekat one of da Avon Watch Collections.....Salah satu sebab PU berkenan of kos la murah..2nd lak sebab jam tangan nih memang sweet sesangat nak nak tali jam tangan nih warna warna kegemaran PU. Bila PU dah rasmi pakai, kawan kawan yang dok tengok berkenan..hehehe..memang cantik....

Jam tangan boleh didapati di katalog Kempen 19. Kalau korang berkenan cecepat la dapatkan jam tangan nih cuz kempen nih akan berakhir hingga 31 Oktober nih...

Percuma tali jam tangan lagi tuh....Pink pink kaler..ouchh!!!

terletak cantik kat tangan haku...hehehe....Sungguh tak boleh blah...

1 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.