Dapat mug luv luv lagik!!!

Hohoho...Memang entry ini dah lama PU peram buat pekasam. Boleh dikatakan kategori basi gak la entry PU nih. Nawaitu nak post entry tuh ada lama dah tapi tak berkesempatan nak post entry pasal nih. Nak kata busy nampak sangat pembongak kan? Tengok blog ada jer entry baru ber'update lagik...Kalau cakap takde masa nak post entry ni memang tak boleh pakai.

Yelah yelah...PU terus terang jela kan..PU agak lambat update entry pasal ni sebab asyik terlupa nak snap pic. Nak gak PU nak menunjuk nunjuk hadiah yang PU dapat daripada Adieyza. Sebelum PU membebel bebel panajng lebar apa kata korang tengok dulu pic mug luv luv yang PU dapat nih.



Korang nak tahu PU dapat hadiah nih sebab apa? Sebab PU jadi follower blog Adieyza yang ke 300....Bertuah rasanya badan. Masa PU follow blog Adieyza nih memang tak fikir langsung dapat special gift ke hape sebab memang jadi perkara wajib PU bila singgah blog lain PU akan follow *melainkan PU belek satu blog tak jumpa butang follower atau link yang ditinggalkan kat shoutbox tuh bohong belaka. 

Masa dapat hadiah nih punya la PU gumbira melompat lompat sebab Adieyza macam tau tau aje PU memang suka kumpul mug selain daripada FM la kan....Thanks Adieyza for the cute mug. Suka mug nih sesangat. Nak guna pun rasa sayang. Dok tergantung jer kat kabinet dapur PU tuh..hehehe....


5 comments:

  1. mmg cntiklah mug ni pu.. tahniah tau.. :-)

    BalasPadam
  2. PU, thank u so much sebab sudi buat entry khas untuk zana.. terharu!

    thanks sgt2 sbb sudi follow zana yg x seberapa tu.. keep in touch yer PU!

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.