Dapat hadiah menang GA | Terima hadiah daripada officemate

Salam peeps!!!!

Kali nih PU nak update pasal hadiah kemenangan CGL yang PU dah terima.......Minggu lepas PU terima hadiah hasil kemenangan GA yang dianjurkan oleh Cempaka Kuning dan Shikin Sayang....Gambar hadiah daripada Cempaka Kuning PU ada snap tapi hadiah daripada Shikin Sayang tak sempat nak snap. Lagipun masa nak snap pic hadiah tuh kat rumah baru PU teringat hadiahnya tertinggal kat rumah..hehehe...

T-shirt Melaka daripada Cempaka Kuning....Warna t-shirt nih ialah maroon bukannya hitam seperti gambar di atas (maaf yer kualiti gambar tak berapa bagus...huhuhu)

Hadiah daripada Shikin Sayang lak PU dapat note book dan pen diimport khas daripada London.


Then, before this PU ada hebah hebahkan pasal kemenangan GA daripada MVogue kat SINI. Alhamdullillah hadiahnya dah selamat sampai pagi tadi...



So, nice kan purse nih...PU tak tahu lagi nka buat apa dengan purse. Either nak guna or hadiahkan untuk mama PU. Kebetulan birthday mama PU 6 Oktober lepas, PU tak dapat nak bagi hadiah jez wish jer...huhuhu sadis sungguh....

Pagi tadi punya cerita jugak nih...PU tengah leka buat kerja, tetiba officemate PU datang dan hulurkan FM Sabah dan gelang mutiara...PU terkezut jugak la tetiba jer bagi PU. Rupa rupanya PU terlupa officemate nih bercuti kat Sabah. So, memang dah jadi kewajiban bagi beliau beli souvenier untuk kawan kawan ofis yang lain. Tapi PU mendapat keistimewaan sikit....PU dapat extra souvenier la...Apa lagi kalau bukan FM. Officemate nih tahu PU memang pengumpul tegar FM, so setiap kali mana mana dia pergi mesti dia akan belikan PU FM...hehehe..Before this, PU dah FM dari China dan Taiwan daripada officemate PU nih....

FM Kenyalang yang memang cute

Dapat jer gelang nih terus rasmi dekat tangan daku yang agak bertulang..huhuhu


Nota kaki * - hadiah korang PU pos Jumaat nih. Muktamad...Cuma Nur Afirah & Alia Syuhada saja PU pos next week.....

**- Sape sape yang layak terima lip gloss or lip balm untuk GA Like & Semua Layak Dapat Hadiah tuh ada lagi ke yang tak dapat hadiah??Tak dapat hape hape feedback pun drp korang??terima or tak??? T_T

1 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.