Bila suami panggil si isteri GILA

PU nak tanya la para isteri kat luar sana tuh...Sentap tak hati korang bila suami korang panggil korang GILA??? PU kompom korang akan tarik muka patblas selama pat ploh pat hari sebab memang tersangat sangat sentap la bila suami mengeluarkan perkataan yang amat amat mengguris hati, jiwa dan raga korang kan....


Isteri mana yang suka bila suami panggil kita GILA kan.....Kalau ada yang jenis cepat sentap + merajuk kompom lari lari anak menangis atas katil tekup muka kat bantal sebab rasa terhina bila dipanggil macam tuh. Mesti korang tertanya tanya kan apa salah korang sampai suami korang tergamak cakap macam tuh???

PU rasa memang sangat sangat tak patut bila suami panggil isteri GILA. Karang kalau melawan berdosa pulak kan...Yelah syurga bawah tapak kaki suami tapi bila suami cakap macam tuh siapa yang nak tolong pertahankan kita. Takkan kita nak tampar pipi suami kita pulak kan???

Nape pulak PU bukak topik nih kan?? Tetiba jer...Nak tahu sebab apa? Sebab incik hubby PU berani panggil PU gila....Haa..sentap tak korang?? Terkezut beruk tak baca pengakuan berani mati PU nih....Serius apa yang PU cakap nih. Memang apa yang PU taip nih memang kejadian yang benar benar berlaku.....Incik hubby panggil PU G.I.L.A....


Mesti korang tertanya tanya kan kenapa incik hubby panggil PU gila???? Semuanya sebab nih : -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Haa...ini merupakan game yang boleh di dapati dalam handphone Android yang semestinya ada Market. Cara nak main game memang syiokkk ooo.....Baling mata pancing macam baling yang real punya walaupun PU memang takde pengalaman memancing. So, bila dah baling mata pancing kena wait la ikan ikan makan umpan tuh...Ha, bila ikan dah kena umpan akan berkelip kelip la mata kail kat bahagian atas ataupun bervibrato la tangan kita...Hah..masa tuh kena la goncang goncangkan tab nih sampar bar yang merah bertukar kaler hijau dan dalam masa yang sama kena pusing pusing tali pancing sampai la ikan yang kita dapat tangkap tuh menunjukkan dirinya.....

Kepada sesiapa yang ada Samsung Galaxy Tab, Galaxy S dan sewaktu dengannya mesti tahu la cara nak mainnya kan...Masa tuh, memang boleh tengok macam macam aksi si pemain tuh. Sebab tuh la incik hubby PU panggil PU gila sebab bila PU main game nih kompom incik hubby ketawa terbahak bahak tengok gelagat isteri nih main game pancing macam orang tak berapa betul...

Tapi ada PU kisah dipanggil PU GILA???Nan hado...Sebab penyakit GILA bini dia nih dah berjangkit kat incik hubby pulak..Hahaha...tuh la panggil den nih gilo layi.....

1 comments:

  1. haha..klaka la mie entry ko nih..
    buat intro kemain pnjg ingatkan ape la td..hehehehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.