Isnin, 24 Oktober 2011

Betul ke blogger sinarraudah.com sudah kembali ke rahmahtullah??

Berita ini betul betul buat PU terkejut???
PU one of da follower and reader blog sinarraudah.com. Bila baca berita nih PU terkejut. PU ada gak survey survey kat blog lain....PU survey kat blog SINI nak tahu lebih lanjut tentang khabar sedih nih....
Maaf yer tuan blog PU kopipasta shoutmix....


Shoutmix kat bawah nih pulak PU kopipasta daripada blog sinarraudhah.com


Then, laju laju PU bukak fb Amy tengok kat wall dia....Sekali PU nampak wall post nih kat fb Amy


Kalau betul la apa yang dikhabarkan nih, PU sedih sesangat. Lepas nih tak dapat dah baca entry beliau yang kadang kala buat PU tersenyum dan ketawa......

Sama sama kita doakan semoga roh arwah di tempatkan bersama sama golongan yang beriman...Al-Fatihah

8 ulasan:

  1. tu la x dpt nak confirm sbb org yg sebarkan crt ni...url dia x le bukak pulak...
    saya email pun x balas

    BalasPadam
  2. @exora
    sama la...sy bukak link blog blogger ina tuh tp xleh....tp try bukak fb memang ada ckp amy dah meninggal

    BalasPadam
  3. @tiefazatie
    tul la dik...
    akak nak confirmation jer..
    naya jer kalo xbetul....

    BalasPadam
  4. tu la...sy pun dapat komen dari anon je...xleh nak pastikan betul ke tak...

    BalasPadam
  5. td ada terbaca dkt blog sorg blogger tu.. ni cuma khabar angin je.. sama2lah kita doakan amy cpt2 sembuh..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.