Berita Terkini : Blogger sinarraudah.com masih berNAFAS di bumi ALLAH ini | Terima kasih wahai penyebar fitnah

Dalam keadaan yang tak keruan PU post entry mengenai pemergian blogger sinarraudah.com sebentar tadi...PU post kat wall fb sekali. Alhamdullillah PU dah dapat feed back dan berita yang sebenar...Memang mengejutkan!!!

Untuk pengetahuan blogger blogger semua owner blog sinarraudah.com masih lagi bernafas di muka bumi ini...Beliau dalam keadaan stabil sekarang ini. Terima kasih wahai penyebar fitnah. Kerana kamu, berita ini telah tersebar. Kerana kamu kami rakan rakan sinarraudah.com turut bersedih. Please la berita kematian ini tak boleh di buat main-main...

untuk berita lanjut mengenai Amy, klik SINI

nota kaki * Tahukah kamu betapa besarnya dosa kamu wahai penyebar fitnah???

4 comments:

  1. 2la.. sgt terukkan sapa yg menyebar fitnah ni.. spatutnya kita doakan yg baik2 utk rakan2 kita...

    BalasPadam
  2. pasal kematian pun boleh buat main..mungkin dia pon dgr dari org lain..tanpa usul periksa dia sebarkan pula..tq PU bg berita sebenar..

    BalasPadam
  3. alahai..ptt die kena la cek btol2 nie..nie suka2 je sebar2..adeh..

    btw..sis..nie tq n3 utk sis eh..

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/10/yeayakhirnyahadiah-yang-comel2-belaka.html

    tq so much sis!

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.